Home and Linen Spray Salt & Pepper Aloha in Denim 150ml by Aloe Colors

€ 8,90 € 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8650
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 150 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006608599
Το καλοκαίρι είναι εδώ! Υποδεχτείτε το με τα υπέροχα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης με άρωμα καρύδα-monoi της Aloe+Colors σε μία μοναδική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ρούχων Salt and Pepper, η οποία τα “έντυσε” μοναδικά δημιουργώντας την Aloha in Denim, την ξεχωριστή σειρά που δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή τσάντα.

Στο πάντα ανανεωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να αγοράσετε εύκολα, γρήγορα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς όλα τα προϊόντα της νέας καλοκαιρινής σειράς Aloha in Denim για να έχετε το #1 καλοκαιρινό άρωμα σε κάθε αγαπημένο σας προϊόν! Ετοιμαστείτε να τα λατρέψετε… Say Aloha! Smell Coco!

Στη σειρά περιλαμβάνονται: Shimmering Dry Oil (ξηρό λάδι), Body Cream (κρέμα σώματος), Face Water (ενυδατικό νερό προσώπου), Hair and Body Mist (αρωματικό για τα μαλλιά και το σώμα), Shower Gel (αφρόλουτρο) & Home and Linen Spray (αρωματικό χώρου και υφασμάτων).

Αλλάξτε την ατμόσφαιρα στον χώρο σας και τη διάθεσή σας με το Aloha in Denim Home and Linen Spray τη νέα πρόταση αρωματισμού χώρου και υφασμάτων για άμεσο και έντονο αποτέλεσμα από την εταιρία Aloe+Colors.

Ψεκάστε από απόσταση 30cm σε κουρτίνες, ντουλάπες, υφάσματα, αλλά και στον χώρο που επιθυμείτε και απολαύστε άμεσα, τα μεθυστικά αρώματα της νέας σειράς.

Προσοχή! Το προϊόν δε λεκιάζει, αλλά αν το ύφασμα είναι ευαίσθητο, δοκιμάστε το πριν τη χρήση.

Δείτε επίσης

Λευκός Μόσχος (White Musk) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Έρωτας - Feng Shui Αρωματικά Πουγκιά
€ 1,50
Arabian Spices Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Pure Serenity Home & Linen Spray 150ml by Aloe Colors
€ 8,90   € 5,90
Μούρα & Γαρύφαλλο (AE) 10ml
€ 2,50
Επιστροφή στην κορυφή