Αδυνατιστικό και Συσφιγκτικό Gel by Disoline Elixirio 250ml

€ 18,00 € 13,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6252
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100059
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Το Εξαιρετικό Αδυνατιστικό και Συσφιγκτικό Gel από την εταιρία Disoline Elixirio, τώρα και στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.. Η σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με άριστης ποιότητας φυτικά Έλαια, Aloe Vera Καφεΐνη, Υαλουρονικό και Κολλαγόνο, προσφέρει στοχευόμενη δράση κατά της κυτταρίτιδας και τον ατελειών του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει αποτελεσματικά στην μείωση του τοπικού πάχους και στην απώλεια πόντων, καθώς και στην επαναφορά της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας, βοηθώντας στην απόκτηση ενός όμορφου, σμιλευμένου σώματος.

Η καφεΐνη, όταν έρχεται απευθείας σε επαφή με τα λιποκύτταρα, ασκεί σύμφωνα με μελέτες, έντονη λιποδιαλυτική δράση. Έχει δηλαδή, την ικανότητα να καθιστά το λίπος που βρίσκεται παγιδευμένο μέσα στα λιποκύτταρα πιο λεπτόρρευστο και ως εκ τούτου πιο εύκολο να μεταβολιστεί από τον οργανισμό. Παράλληλα, απομακρύνει τα περιττά υγρά, αντιμετωπίζει το πρήξιμο και αποσυμφορεί τον λιπώδη ιστό.

Το Υαλουρονικό οξύ, το σημαντικότερο ίσως ενυδατικό συστατικό, σε συνδυασμό με το Κολλαγόνο τονώνουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν ελαστικότητα και ομαλότητα στο δέρμα σας, βοηθώντας το να επανακτήσει τη σφριγηλότατα και την ομοιομορφία του
Τα φυτικά έλαια Ελιάς, Αβοκάντο, Δαμάσκηνου και Καριτέ, σε συνδυασμό με την Αλόη, συστατικά πλούσια σε ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενυδατώνουν, θρέφουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, καθιστώντας την πιο λεία, σφικτή και νεανική.

Ένα δροσερό, εύκολα απορροφήσιμο καλλυντικό Gel, ειδικά μελετημένο για αδυνάτισμα, σύσφιξη και τόνωση της σιλουέτας.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ ομοιόμορφα σε όλο το σώμα κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ, επιμένοντας στις προβληματικές περιοχές (μπράτσα, μηροί, κοιλιά).
Δερματολογικά ελεγμένο.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή