Black Raspberry Solid Shampoo Bar 60gr Ancient Wisdom

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8297
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 60 gr
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5056368311291
Προέλευση United Kingdom
Η μπάρα σαμπουάν Ancient Wisdom Black Raspberry Solid είναι ιδανική για γκρίζα, φυσικά ή λευκασμένα ξανθά μαλλιά και περιέχει ειδικά ισορροπημένες χρωστικές, οι οποίες αφαιρούν τους μπρούτζινους, πορτοκαλί και κίτρινους τόνους διατηρώντας τα μαλλιά σας όμορφα ξανθά ή εντυπωσιακά ασημί.

Αφεθείτε στη μαγευτική επίδραση τoυ υπέροχου Black Raspberry Solid Shampoo με την υπογραφή Ancient Wisdom το οποίο θα προσφέρει στο τριχωτό της κεφαλής σας υγεία, λάμψη κα τόνωση. Το υπέροχο άρωμα μαύρου βατόμουρου θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας και θα τούς χαρίσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας ενώ η γλυκιά, φρουτώδης ευωδιά του σαπουνιού θα διατηρηθεί πάνω τους όλη μέρα κάνοντάς τα ακαταμάχητα.

Οι συμπαγείς, εύχρηστες και φιλικές προς τους vegan μπάρες στερεών σαμπουάν Black Raspberry συνδυάζουν ήπια καθαριστικά στοιχεία με αγνό βούτυρο κακάο και πρωτεΐνη Keravis, συστατικά τα οποία ενυδατώνουν και διατηρούν τα μαλλιά δυνατά και υγιή.
Η πρωτεΐνη Keravis είναι μία πολυμορφική πρωτεΐνη που προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο, βοηθά στην αντοχή και αποτρέπει την φθορά των μαλλιών

Το βούτυρο κακάο θεωρείται ένα από τα καλύτερα φυσικά μαλακτικά. Ομαλοποιεί ενυδατώνει και απαλύνει τα μαλλιά, καθιστώντας τα υγιή, λαμπερά και δυνατά. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης, στην αύξηση του όγκου και στη βελτίωση της υφής της τρίχας που επηρεάζεται από χημικές και θερμικές επεξεργασίες. Τέλος, χάρη στις αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες θεραπεύει σε βάθος το φλεγμονώδες τριχωτό της κεφαλής και προστατεύει τα μαλλιά από το χλώριο και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.

Χρήση: Βρέξτε τη μπάρα σαμπουάν ανάμεσα στα χέρια σας ή εφαρμόστε απευθείας σε βρεγμένα μαλλιά και τρίψτε ώσπου να δημιουργηθεί αφρός. Στη συνέχεια κάντε μασάζ, όπως ακριβώς και με ένα τυπικό σαμπουάν. Ξεπλύνετε προσεκτικά. Μετά τη χρήση τοποθετήστε την μπάρα σε καλά στραγγισμένη σαπουνοθήκη να στεγνώσει τελείως.

H κάθε μπάρα των 60 γρ. μπορεί να διαρκέσει έως και 100 πλύσεις, ανάλογα με το μήκος, την υφή και το πάχος της τρίχας. Συνήθεις επαρκεί για 40-60 πλύσεις. Λειτουργεί άριστα και σε σκληρό νερό. Θα το παραλάβετε σε ένα όμορφο, ανακυκλώσιμο μεταλλικό δοχείο.

Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Κατάλληλο για vegetarian και vegan. Χωρίς Paraben SLS, SLES. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή