Σετ κατά της κυτταρίτιδας Sapon Skin Care

€ 14,70


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7161
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180394
Σετ κατά της κυτταρίτιδας (Anti-Cellulite Kit) από την εταιρία Sapon. To κιτ περιλαμβάνει ένα υπέροχο, χειροποίητο σαπούνι σώματος και ένα φυσικό πουγκί από γιούτα και σίζαλ, δύο μοναδικά προιόντα, τα οποία συνεργούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Το Χειροποίητο φυσικό σαπούνι είναι εμπλουτισμένο με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, λάσπη Νεκράς Θάλασσας, φύκια και αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, συστατικά, τα οποία εκτός από βαθιά καθαριότητα, συνδυαστικά, μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην καταπολέμηση της αντιαισθητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Ο συνδυασμός Λάσπης Νεκράς θάλασσας με φύκια συμβάλλει σημαντικά στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής ροής, καθώς και στην διέγερση των μεταβολικών διεργασιών, έτσι ώστε ο οργανισμός να κάνει περισσότερες καύσεις, συμβάλλοντας αποφασιστικά όχι μόνο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αλλά και στην συνολική ανενέωση και αναδόμηση των κυτάρων και των ιστών του δέρματος. Επιπλέον, το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο, λόγω της μεγάλης του περιεκτικότητας σε αντιοξειδωτικά, προσφέρει φρεσκάδα, ελαστικότητα και ξεχωριστή λάμψη.
Το Φυσικό πουγκί από γιούτα και σίζαλ προκαλεί υπαιραιμία στην περιοχή αναζωογονώντας το δέρμα και αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα.

Οι ίνες από γιούτα λαμβάνονται από τους μίσχους του φυτού της γιούτας και έχουν λεία και μαλακή αίσθηση, ενώ οι ίνες σιζάλ προέρχονται από τα φύλλα του φυτού Αγαύη και είναι πιο τραχείς και σκληρές. Χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για την κατασκευή υφασμάτων.

Χρήση: Τοποθετήστε το σαπούνι μέσα στο πουγκί. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στην προβληματική περιοχή για 2 λεπτά. Απομακρύνει άμεσα τα νεκρά κύτταρα και αναγεννά την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στη λείανση του δέρματος και στην μείωση της κυτταρίτιδας.
Μόλις τελειώσετε, ξεπλύνετε καλά και κρεμάστε το μέχρι να στεγνώσει. Κατόπιν είναι έτοιμo να επαναχρησιμοποιηθεί. Ιδανικό για όλη την οικογένεια. Eco friendly. Ανθεκτικό στο νερό. Υψηλής αντοχής .

Για εξωτερική χρήση. Ολοι οι τύποι δέρματος. Κατά την συσκευασία 110gr
Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή