Breast Up κρέμα στήθους 100ml by P for Pelion

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8703
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία P For Pelion
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533176
Ένα όμορφο, σφριγηλό στήθος αλλάζει θεαματικά την εικόνα του σώματός μας και αυξάνει την αυτοπεποίθηση μας. Πλέον δεν χρειαζόμαστε χειρουργικές ή άλλες περίεργες μεθόδους για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Η φύση σε αγαστή συνεργασία με την επιστήμη δίνουν την λύση στο ζήτημα της αύξησης στήθους.
Η κρέμα Breast – Up της P for Pelion, ενισχυμένη με βιολογικό βατόμουρο (Blackberry) και οργανικό κατσικίσιο γάλα, ενισχύει την ελαστίνη και το κολλαγόνο, του δέρματος κάνοντας το στήθος πιο σφριγηλό και πιο γεμάτο, ενώ παράλληλα ανυψώνει, συσφίγγει και αυξάνει το μέγεθός του σε λίγους μόνο μήνες. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες 65 γυναίκες αύξησαν τον όγκο του στήθους τους κατά μέσο όρο ένα νούμερο, σε 90 ημέρες!

Οι ενώσεις του βατόμουρου με τις λιπογονικές τους ιδιότητες, δρώντας συνεργικά με τα υπόλοιπα συστατικά, διεγείρουν τα λιποκύτταρα ώστε να αναπτυχθούν με φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα εμπλουτίζουν το δέρμα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, αφήνοντάς το λείο και απαλό.
Το κατσικίσιο γάλα, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β6, Β12, Ε, μέταλλα, όπως το σελήνιο, και πολύτιμα οξέα, όπως το καπρυλικό και το άλφα-υδροξύ οξύ, είναι μια εξαιρετική πηγή ομορφιάς για το δέρμα μας, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη ενυδάτωση, τόνωση, αντιγήρανση και προστασία.

Με μεταξένια απαλή υφή, άμεση απορρόφηση και υπέροχη μυρωδιά.
Ιδανική για μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό ή μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, αλλά και για κάθε άλλη περίσταση.
Μπορείτε να την τοποθετήσετε και στα χείλη άφοβα για boost και τόνωση!!

Η φόρμουλα του Breast Up αποτελείται από 99,6% φυσικά συστατικά, χωρίς ορμόνες και είναι απολύτως ασφαλής για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή του στήθους.

Δερματολογικά ελεγμένο
Γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ.
Επιστροφή στην κορυφή