Κρέμα χεριών με λάδι ελιάς, αλόη, jojoba, shea butter και πανθενόλη από Olivellenic

€ 5,90
€ 8,90



Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4424
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas (Poros)
Πολλοί λένε ότι την πραγματική ηλικία μιας γυναίκας την μαρτυρούν τα χέρια της. Και είναι αλήθεια ότι η επιδερμίδα των χεριών μας είναι αυτή που κατά κανόνα δέχεται την μεγαλύτερη επιβάρυνση από τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς και άλλους παράγοντες. Το πολύ κρύο, ο ξηρός αέρας, οι δουλειές του σπιτιού, κάποια μικροατυχήματα, κλπ, είναι κάποιες μόνο από τις αιτίες που επιδρούν με αρνητικό τρόπο και προκαλούν προβλήματα στο δέρμα μας. Αν θέλετε να διατηρήσετε την επιδερμίδα των χεριών σας υγιή, το μυστικό είναι η καλή ενυδάτωση. Οι κρέμες χεριών περιποιούνται την επιδερμίδα σας, της παρέχουν τα διάφορα απαραίτητα συστατικά για τη θρέψη και την ενυδάτωσή της και την προστατεύουν από διάφορες “κακουχίες” όπως σκασίματα, ερεθισμούς, ευαισθησίες κλπ.

Η κρέμα χεριών Olivellenic με λάδι ελιάς, αλόη, jojoba, shea butter και πανθενόλη είναι ένα εξαίρετο προϊόν καλλυντικής περιποίησης. Η συνδυασμένη δράση των φυσικών συστατικών της, ενυδατώνει, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από τις σκληρές συνθήκες και τη φθορά του χρόνου. Το ελαιόλαδο γνωστό για τις αντιοξειδοτικές του ιδιότητες θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα. Το λάδι τζοτζομπα με την ενυδατική, αντιβακτηριαδιακή και αντιφλεγμονώδη του δράση επαναφέρει την φυσική ισορροπία του δέρματος. To βούτυρο καριτέ (shea butter) πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α, προσφέρει πλούσια αντιγηραντική προστασία, ενώ η βιταμίνη Ε και η αλόη σε συνδυασμό με την καλέντουλα, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και προλαμβάνουν την ξηρότητα του δέρματος και τους ερεθισμούς.

Η κρέμα χεριών Olivellenic διαθέτει προστατευτικό αντηλιακό φίλτρο UV και PH 6.0- 6.5 απόλυτα συμβατό με την επιδερμίδα. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ιδανική για τις ξηρές επιδερμίδες. Πωλείται σε συσκευασία των 125ml.

Δείτε επίσης

Arnakis Gel 42gr by Svas Biosana
€ 14,90
Dermactol Intensive Hand care 75ml by STH
€ 12,90   € 9,90
Λάδι Κυτταρίτιδας Advanced 100ml
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή