Κρέμα χεριών για πανάδες με γάλα γαϊδάρας & έλαιο αργκάν by Venus Secrets Organics 100ml

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4719
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391008196
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η Αντιγηραντική κρέμα χεριών με βιολογικό ελαιόλαδο, γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν, αλόη και βιταμίνες της εταιρίας Venus Secrets Organics προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, τόνωση και αντιγηραντική δράση στην ταλαιπωρημένη από τις δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, αλλά και από την καθημερινή καταπόνηση, επιδερμίδα των χεριών. Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσής της συμβάλλουν στην αναδόμηση του δέρματος, καταπραΰνουν την επιδερμίδα, αφήνοντας τα χέρια λεία και απαλά.

Η εμπλουτισμένη με πολύτιμες ουσίες φόρμουλά της την καθιστά ιδανική για ζαρωμένα και θαμπά χέρια που έχουν χάσει τη σφριγηλότητα και τη ζωντάνια τους, καθώς και για χέρια με γεροντικές κηλίδες, πανάδες, και δυσχρωμίες.

Το γάλα γαϊδούρας ενυδατώνει, αναπλάθει και προστατεύει το δέρμα, χαρίζοντάς του απαλότητα και φωτεινότητα. Το λάδι αργκάν, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, με πολλές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, ενώ παράλληλα δρα επανορθωτικά στον ιστό του, απαλύνοντας μικροπληγές και σημάδια. Η βιολογική αλόη σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών αποτρέποντας την ξηρότητα.

Η κρέμα χεριών απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, ενώ δεν περιέχει βαζελίνη, parabens, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη και άλλες βλαβερές ουσίες. Δερματολογικά ελεγμένη. Πωλείται σε συσκευασία των 100ml.

Δείτε επίσης

Λοσιόν καταπραϋντική PantheVera 180ml by STH
€ 21,00   € 15,90
Body Butter for Dry and Cracked Skin OlivAloe 200ml
€ 12,00
Breast Up κρέμα στήθους 100ml by P for Pelion
€ 29,90
Πούδρα Σώματος Μανταρίνι με Κρέμα 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Body Cream Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 7,50
Επιστροφή στην κορυφή