Aλατα μπάνιου από τη Νεκρά Θάλασσα με Λεμονόχορτο 150gr by Mineral Beauty System

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5100
Είδος Bath & Body / Άλατα
Προέλευση Israel
Barcode 7290106494350
Εταιρεία Mineral Beauty System
Βάρος 150 gr
100% αυθεντικά άλατα μπάνιου από τη Νεκρά Θάλασσα.

Τα αλάτια μπάνιου από τη Νεκρά Θάλασσας είναι ένα εξαιρετικό εκχύλισμα μεταλλικών αλάτων, τα οποία προσφέρουν στο σώμα σας σημαντικά θεραπευτικά οφέλη. Περιέχουν σε υψηλή συγκέντρωση 26 φυσικά και μη επεξεργασμένα μεταλλικά στοιχεία όπως: Μαγνήσιο, Κάλιο, Βρώμιο, τα όποια θρέφουν, ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, καθώς βοηθούν στην διαδικασία του μεταβολισμού των κυττάρων, ενώ παράλληλα, δρώντας ως θεραπευτικό SPA μπάνιου, χαλαρώνουν τους μύες, καταπολεμούν άμεσα και αποτελεσματικά τους μυϊκούς πόνους, ενώ παράλληλα ξεκουράζουν το σώμα, απομακρύνοντας τα συμπτώματα κόπωσης και εξάντλησης και αφήνουν το δέρμα απαλό και λαμπερό.

Ο συνδυασμός των φυσικών αλάτων από τη Νεκρά Θάλασσα με το Lemon Grass προκαλεί μια εξαιρετική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ παράλληλα το φωτεινό, χυμώδες και αναζωογονητικό άρωμα του λεμονόχορτου δρα ως ηρεμιστικό στο νευρικό μας σύστημα, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση της διάθεσής μας.

Χρήση: Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και ρίξτε μία μικρή ποσότητα αλάτων. Ανακινήστε έως ότου διαλυθούν οι κρύστάλλοι. Σας συνιστούμε να μην παραμείνετε σε νερό περισσότερο από 15-20 λεπτά. Μετά το μπάνιο, ξεπλυθείτε.
Χρήση εξωτερική. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.

Τα προϊόντα της Mineral Beauty System Dead Sea Spa παράγονται στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας στο Ισραήλ, δεν περιέχουν οινόπνευμα ή χημικές προσμίξεις, είναι φιλικά προς το περιβάλλον & περιέχουν μόνο αγνά αιθέρια έλαια.

Δείτε επίσης

The Getaway Kit by Kamasutra
€ 44,80
Οδοντόβουρτσα Bamboo Rizes Crete
€ 3,90
Treasures of the Sea 697gr by Kamasutra
€ 29,90
Just Breathe Hair and Body Mist 100ml Aloe Colors
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή