Aloe Bath Fizzer Aromatherapy 180gr

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7282
Είδος Bath & Body
Βάρος 180 gr
Απολαύστε μία ανεπανάληπτη εμπειρία spa στο σπίτι σας με τα υπέροχα αρωματικά Bath Fizzers Aromatherapy, τις νέες αναβράζουσες, εμποτισμένες με φυσικά αιθέρια έλαια, μπάλες οξυγόνου και αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας. Γιατί τι καλύτερο μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά από το να βυθιστείτε σε ένα πολύχρωμο, αρωματικό μπάνιο, το οποίο θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας;

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities θα βρείτε τα εξαιρετικά Bath Fizzers Aromatherapy σε 12 σαγηνευτικά αρώματα.
- Lavender: Το χαλαρωτικό άρωμα της λεβάντας ηρεμεί το σώμα και το μυαλό, κατευνάζει το στρες, καταπολεμά την αϋπνία, βελτιώνει τη διάθεση, ενώ παράλληλα αποτοξινώνει το σώμα, μειώνει την κατακράτηση υγρών και ανακουφίζει μυικούς πόνους και κράμπες.
- Mango: Το χυμώδες και εξωτικό άρωμα του μάνγκο θα σας χαρίσει μία απολαυστική και αναζωογονητική απόδραση σε εξωτικούς προορισμούς!
- Strawberry: Η ζουμερή, πλούσια ευωδιά της φράουλας θα σας προσφέρει ενέργεια, καλή διάθεση και πολλά πολλά χαμόγελα.
- Lemongrass: Το φρέσκο, διακριτικό άρωμα του λεμονόχορτου τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, καταπραΰνει το νευρικό σύστημα και απομακρύνει την ψυχική και σωματική ένταση και το στρες.
- Grapefruit: Δροσερό και σπιρτώδες, το γκρέιπφρουτ επιδεικνύει ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Τονώνει την κυκλοφορία της λέμφου, μειώνει την κατακράτηση υγρών και παράλληλα βελτιώνει τη διάθεση.
- Aloe: Η φρέσκια και τονωτική αλοή προστατεύει, ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την αναγέννηση των κυττάρων, χαρίζοντας στο δέρμα δροσιά και υγεία.
- Rose: Οι τονωτικές, καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες του τριαντάφυλλου θα δημιουργήσουν μία αξεπέραστη αίσθηση ευεξίας, εσωτερικής χαλάρωσης και ισορροπίας, ενώ η μεθυστική ευωδιά του θα αρωματίσει υπέροχα την επιδερμίδα σας.
- Green Tea: Αντιοξειδωτικό, αντιγηραντικό και καταπραΰνοντικό το έλαιο πράσινου τσαγιού προστατεύει το δέρμα από τη φθορά του χρόνου, ενώ παράλληλα προσφέρει άμεση ανακούφιση από κοκκινίλες και ερεθισμούς.
- Gold Orchid: Οι λουλουδένιες νότες της σαγηνευτικής Χρυσής Ορχιδέας. βγαλμένες από τα μυστηριώδη, εξωτικά παραμύθια της Ανατολής μας προτρέπουν να ονειρευτούμε τις χίλιες και μία νύχτες.
- Spa Tahitian Light: Γλυκό, μεθυστικό και λουλουδένιο, γεμάτο εξωτικά αρώματα, το Φως της Ταιτής θα σας ταξιδέψει σεμέρη μαγικά και ονειρεμένα.
- Spa Ocean: Ένα αναζωογονητικό, δροσερό άρωμα γεμάτο θάλασσα και αλμύρα που θα σας ταξιδέψει στο απέραντο γαλάζιο των ωκεανών του κόσμου.
- Spa Island Paradise: Το φρουτένιο, καλοκαιρινό του άρωμα θα σας μεταφέρει σε παραδεισένιους προορισμούς και θα αναζωογονήσει το πνεύμα και την ψυχή σας.

Ιδανικά για ένα απολαυστικό ζεστό μπάνιο, αλλά και για ένα ανακουφιστικό ποδόλουτρο!

Χρήση: Γεμίστε την μπανιέρα με χλιαρό - ζεστό νερό και ρίξτε μέσα την αρωματική μπάλα της επιλογής σας. Αφήστε να διαλυθεί λίγα λεπτά και μπείτε κατόπιν στο ελαφρά αρωματισμένο νερό.
Μείνετε μέσα τουλάχιστον για 15 λεπτά και αισθανθείτε τη χαλαρωτική επίδραση των αιθέριων ελαίων στο σώμα σας και μία μοναδική αίσθηση ευφορίας να σας κατακλύζει.

Και τα 12 είναι υπέροχα. Δοκιμάστε τα!
Συσκευασία 180gr.

Δείτε επίσης

Bed & Body Pheromone Fragrance For Women Cherry & White Lotus 100ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
The Getaway Kit by Kamasutra
€ 44,80
Οικολογικό Πουγκί Σαπουνιού Sapon
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή