Blue Gel με θαλασσινό αλάτι και εκχύλισμα αγγουριού από Rizes Crete

€ 9,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5840
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5200120444639
Blue Gel με θαλασσινό αλάτι και εκχυλίσματα αγγουριού, καλέντουλας και χαμομηλιού από την εταιρία Rizes Crete, ένα μοναδικό προϊόν, εμπλουτισμένο με πολύτιμα ενεργά συστατικά και βιολογικά εκχυλίσματα φυτών, απαραίτητα για την προστασία, περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

Το θαλασσινό αλάτι είχε τέτοια αξία κατά την αρχαιότητα ώστε οι άνθρωπου το χρησιμοποιούσαν ως μέσο συναλλαγής. Ο Ιπποκράτης ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε τις θεραπευτικές του ιδιότητες και το συνιστούσε ως μέσο για την καταπολέμηση λοιμώξεων, συμφορήσεων και άλλων νοσημάτων. Είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ουσίες απαραίτητες για την υγεία των κυττάρων και θεωρείται εξαιρετικό απολεπιστικό και αποτοξινωτικό της επιδερμίδας. Επιπλέον, η χρήση του κάνει το δέρμα πιο απαλό και εύπλαστο, ενώ θεωρείται ότι συμβάλλει και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της κυτταρίτιδας. Η αλόη χαρίζει ελαστικότητα και ενυδάτωση στο δέρμα, και σε συνέργια με την καλέντουλα καταπραΰνει τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς. Η πανθενόλη και η αλλαντοΐνη χαρίζουν μια αίσθηση απαλότητας και αναζωογονητικής δράσης στην επιδερμίδα, συμβάλλοντας συγχρόνως στη προστασία της, ενώ το εκχύλισμα χαμομηλιού με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες συμβάλει στην αναγέννηση της επιδερμίδας. Τέλος, το εκχύλισμα αγγουριού τονώνει, ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ενώ η πλούσια σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και σε αντιοξειδωτικά στοιχεία σύστασή του χαρίζει στην επιδερμίδα φρεσκάδα, λάμψη και απαλότητα.

Το Blue Gel είναι ένα φυσικό προϊόν, δερματολογικά ελεγμένο, το οποίο μπορείτε να εφαρμόζετε όσο συχνά επιθυμείτε. Συσκευασία: 250ml.

Δείτε επίσης

Body Oil Κέδρος & Πατσουλί 100ml Apiarium
€ 15,00
Λάδι Σώματος Vanilla & Almond 100ml by Apiarium
€ 15,00
Spray Body Mist Floral & Oriental 100ml Sapon
€ 11,90
Body Cream Ρόδι 500ml Sapon
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή