Mr Cosmo Shower Gel 300ml Cosmogent

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8793
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 300 ml
Εταιρεία Cosmogent
Προέλευση Hellas
Barcode 0725765033482
Τα προϊόντα της Cosmogent τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.

O Mr. Cosmo είναι ο τύπος που δεν παύει να αναζητά την περιπέτεια, καθώς και την ευκαιρία να ανακαλύψει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Σε αυτό του το ταξίδι χρειάζεται τα καλύτερα προϊόντα για να διατηρήσει το στυλ και τη φρεσκάδα για μια υγιή και δυνατή γενειάδα.

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με καροτέλαιο και εκχύλισμα αλόης, ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και φροντίδα του σώματος. Η ενεργή του σύνθεση πλούσια σε ήπιους καθαριστικούς και φυσικούς παράγοντες, θρέφει, ενυδατώνει και καθαρίζει, την επιδερμίδα σε βάθος χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα. Οι ιδιαίτερες νότες μάνγκο και μέντας θα αφήσουν στο δέρμα σας ένα αναζωογονητικό άρωμα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και νύχτας.

Η αλόη με την ενυδατική, καταπραϋντική και αναγεννητική της δράση βοηθά στην αποκατάσταση του ξηρού ή ταλαιπωρημένου δέρματος, χαρίζοντάς του μοναδική απαλότητα και αναζωογόνηση.
Το καροτέλαιο με τις αντιοξειδωτικές και μαλακτικές του ιδιότητες συμβάλλει στην εντατική θρέψη, τη σύσφιξη και την ανανέωση της όψης του δέρματος, ενώ με την ισχυρή ενυδατική του δράση μειώνει τους μικρό-ερεθισμούς, αφήνοντας μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Δείτε επίσης

Shower Gel Clear Naturally Thinking 100ml
€ 3,90   € 2,90
Shower Gel Βανίλια & Μακαντέμια 500ml Sapon
€ 11,70   € 9,40
Shower Gel with Donkey Milk and Aloe Vera by Venus Secrets Organics
€ 4,90
Shower Gel Salt & Pepper Aloha in Denim 250ml by Aloe Colors
€ 5,30
Επιστροφή στην κορυφή