Κεραλοιφή για Κατακλίσεις 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6681
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100660
Η γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Κατακλίσεις από την εταιρία Disoline Elixirio είναι ένα ξεχωριστό προϊόν, το οποίο χάρη στα ευεργετικά φυσικά συστατικά της σύνθεσή του συμβάλλει αποτελεσματικά στην επούλωση τραυμάτων, ελκών και πληγών που μπορεί να προκληθούν από την ακινησία (κατάκλιση) ή από άλλου είδους αιτίες, καθώς και στην και καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος.

Το Αμυγδαλέλαιο, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες, φροντίζει θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τοπικούς ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Το Μαστιχέλαιο, συστατικό με ισχυρές αντιμικροβιακή, αντιική και αντιβακτηριδιακή δράση, προστατεύει αποτελεσματικά από φλεγμονές και μολύνσεις που μπορεί να εκδηλωθούν στο δέρμα, ενώ γνωστή είναι και η συμβολή του στην ταχεία επούλωση τραυμάτων και πληγών της επιδερμίδας.

Η Αλόη, φυτό πλούσιο σε αλοημοδίνη (οργανική ουσία που καταπολεμά τους ιούς και τα βακτήρια, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα μας επιταχύνοντας την αγγειογένεση (τον ταχύ σχηματισμό νέου ιστού για την επούλωση μιας πληγής), συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό και στην εξάλειψη του κίνδυνου πρόκλησης πιθανής μόλυνσης.

Η Λεβάντα φημίζεται για την αντιβακτηριδιακή, απολυμαντική και αντισηπτική της δράση ενώ μεγάλη είναι και η συμβολή της στη διαδικασία φυσικής επούλωσης του δέρματος.
.
Τα έλαια του Λεμονιού έχει αποδειχθεί ότι διευκολύνουν την απορρόφηση βιταμινών που είναι απαραίτητες για τη γρηγορότερη επούλωση των πληγών, ενώ ο Ευκάλυπτος χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των δερματικών πληγών, την ατελή επούλωση ελκών και την καταπολέμηση πιθανών μυκητιάσεων.

Μαστιχέλαιο, αμυγδαλέλαιο, λεβάντα, αλόη, ευκάλυπτος, λεμόνι

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή