Αιμορροΐδες (Σ)

€ 15,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1235
Είδος Συνταγές
Οι αιμορροΐδες προκαλούνται από τη καθιστική ζωή, την παρατεταμένη ορθοστασία, την δυσκοιλιότητα, την εγκυμοσύνη και από πολλούς ακόμη λόγους. Είναι δυσάρεστες και σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα επίπονες. Δοκιμάστε την ακόλουθη συνταγή που ανακουφίζει από τα συμπτώματα. Θα χρειαστείτε:

Α. Ένα μπωλ με 1/2 λίτρο κρύο νερό.

Β. Μία μικρή βαμβακερή πετσέτα.

Γ. 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο από Μυρο (Myrrh).

Δ. 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Λεβαντα (Lavender).

Αναμίξτε τις 7 σταγόνες των αιθέριων ελαίων σε ένα μπουκαλάκι και προσθέστε το μίγμα στη λεκάνη με το νερό ανακατεύοντας δυνατά. Βρέξτε την πετσέτα μέσα στο νερό και στύψτε την καλά. Τοποθετήστε την πετσέτα στη περιοχή που εμφανίζονται οι αιμορροΐδες και κρατήστε το επίθεμα στη θέση του για 2-3 λεπτά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για 1-2 φορές την ημέρα. Συνήθως τα αποτελέσματα γίνονται αισθητά από τη τρίτη ημέρα.

Το Μυρο (Myrrh) είναι αντιφλεγμονώδες και έχει πολύ ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες - για το λόγο αυτό άλλωστε είναι κατάλληλο για την περιποίηση ανοιχτών πληγών. Το Μυρο οδηγεί τον οργανισμό στην παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων (μέχρι και 4 φορές πάνω από τα συνηθισμένα όρια).

Η Λεβαντα (Lavender) είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση σοβαρών δερματικών παθήσεων όπως είναι η ακμή και το έκζεμα. Αντιμετωπίζει το "πρήξιμο" του δέρματος και βοηθάει στην γρήγορη αποθεραπεία του.

Η συνταγή που σας προτείνουμε ανακουφίζει από το πόνο, μετριάζει τα συμπτώματα και βοηθάει στη αποθεραπεία εξασφαλίζοντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στο σημείο επαφής.

Αγοράζοντας και τα 2 αιθέρια έλαια της συνταγής, σας προσφέρουμε μπουκαλάκι 10ml με πρακτικό καπάκι για να κάνετε τις δικές σας αναμείξεις.

Δείτε επίσης

Γυναικείο Άρωμα (Σ)
€ 27,50
Πόνοι Μεσης (Σ)
€ 22,90
Ακμή A (Σ)
€ 5,90
Μετά την Άθληση (Σ)
€ 11,90
Γιόγκα (Σ)
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή