Βούρτσα σώματος P for Pelion

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9235
Είδος Περιποίηση Σώματος
Υλικό Ξύλο
Προέλευση Hellas
Εταιρεία P For Pelion
Χρώμα Καφέ
Ανακαλύψτε την νέα επαναστατική βούρτσα σώματος της εταιρίας P for pelion για ξηρό βούρτσισμα, ειδικά σχεδιασμένη να αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και να βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το εξαιρετικό αυτό προϊόν διαθέτει φυσικές τρίχες και όζους μασάζ, στοιχεία που συνδυαστικά προσφέρουν ένα βαθύ και αποτελεσματικό μασάζ.

Το ξηρό βούρτσισμα είναι μια παραδοσιακή τεχνική που χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας και την αποτοξίνωση του δέρματος. Με τη χρήση της βούρτσας, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του λεμφικού μασάζ καθημερινά στο σπίτι σας, βελτιώνοντας την υφή και την εμφάνιση του δέρματός σας.

Οι φυσικές τρίχες της βούρτσας παρέχουν μια απαλή αλλά αποτελεσματική απολέπιση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενώ οι όζοι μασάζ ενισχύουν την αποτοξίνωση και βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος.

Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για λίγα λεπτά καθημερινά πριν από το μπάνιο για μέγιστα αποτελέσματα. Η συνεχής χρήση θα βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και στην απόκτηση μεταξένια απαλής επιδερμίδας.
Επιστροφή στην κορυφή