Καρύδα και Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1829
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Καρύδας και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με ίνες καρύδας οι οποίες χρησιμεύουν για την απολέπιση της επιδερμίδας. Απομακρύνουν τα νεκρά κύταρα από το δέρμα και τονώνουν τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος. Το λάδι καρύδας που περιέχει το σαπούνι έχει έντονα ενυδατικές ιδιότητες. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται χωρίς όμως ταυτόχρονα να φράζουν οι πόροι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να παραμένει ελαστική και νεανική. Το σαπούνι Καρύδας και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και απολέπισης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Αν σας αρέσει το σαπούνι Καρύδας και Ελαιόλαδου, τότε αξίζει να δείτε και το θρεπτικό για την επιδερμίδα Λάδι Καρύδας.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή