Jojoba και Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1831
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Jojoba και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με καθαρό λάδι Jojoba (Buxux Sinensis), ένα από τα πολυτιμότερα φυτικά έλαια του πλανήτη μας. To λάδι Jojoba είναι γνωστό πως αναζωογονεί και ανανεώνει τα κύταρα της επιδερμίδας, καθώς η οργανική του σύνθεση "μιμείται" τα φυσικά κολαγόνα του ανθρώπινου δέρματος. Είναι ιδιαίτερα ενυδατικό και θρέφει την επιδερμίδα καθώς περιέχει πλήθος Βιταμινών (Α, Β1, Β2,B6 και ιδιαίτερα Ε).

Το σαπούνι Jojoba και Ελαιόλαδο συνίσταται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς μπορεί να μειώσει σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης ραγάδων. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Αν σας αρέσει το σαπούνι Jojobaw και Ελαιόλαδου, τότε αξίζει να δείτε και το θρεπτικό για την επιδερμίδα Λάδι Jojoba.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.
Επιστροφή στην κορυφή