Λεβάντα και Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1841
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Λεβάντας και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με αποξηραμένα άνθη και 100% καθαρό αιθέριο έλαιο Λεβάντας, η οποία είναι γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητα της σε τανίνες (tannines) - συστατικά με έντονες αντισηπτικές ιδιότητες. Η χρήση της Λεβάντας έχει διπλή επίδραση. Χαλαρώνει και "ηρεμεί" το σώμα και το πνεύμα, διώχνοντας το άγχος και την υπερένταση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει "προστασία" στην επιδερμίδα συμβάλοντας αποτελεσματικά στην περιποίηση ήπιων δερματικών παθήσεων (σπυριά, αμυχές κτλ.). Η Λεβάντα έχει υπέροχο άρωμα και το αιθέριο έλαιο της είναι πρώτο σε προτίμηση και σε πωλήσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Το σαπούνι Λεβάντας και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.
Επιστροφή στην κορυφή