Φλοιός Κανέλας Πορτοκάλι Αρκαδική Γη

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2188
Είδος Σαπούνια
Βάρος 200 gr
Προέλευση Hellas (Arcadia)
Η εταιρεία Αρκαδική Γη διαθέτει καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά.

Το σαπούνι με Φλοιό Κανελας, Πορτοκαλι και Ελαιόλαδο είναι εμπλουτισμένο με φλοιό κανέλας ο οποίος χρησιμεύει για την τόνωση και ανανέωση της επιδερμίδας. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και τονώνει τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος. Το σαπούνι περιέχει ακόμη Πορτοκάλι το οποίο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C. Ο συνδυασμός Κανέλας, Πορτοκαλιού και Ελαιόλαδου περιποιείται και θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη και ελαστική όπως ένα ακριβό Spa. Το σαπούνι Κανέλας, Πορτοκαλιού και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Υψηλά υποαλλεργικό, καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα σας φυσικά. Ένας μοναδικός φυσικός συνδυασμός, κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Αρκαδικη Γη με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης της όμορφης Αρκαδίας. Η Αρκαδικη Γη χρησιμοποιεί το παγκοσμίως γνωστό έξτρα παρθένο Ορεινό Αρκαδικό ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.

Δείτε επίσης

Φασκόμηλο και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Aloe Vera Spa Soap
€ 3,90
Σαπούνι με Ίνες Μεταξιού 100gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Γιασεμί από την Olivellenic
€ 2,80
Επιστροφή στην κορυφή