Χειροποίητο Σαπούνι με ενεργό άνθρακα “ Της Ελιάς”

€ 6,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6634
Είδος Σαπούνια
Βάρος 125 gr
Προέλευση Hellas
Χειροποίητο Σαπούνι “ Της Ελιάς” εμπλουτισμένο με αγνό ελαιόλαδο (94%) άριστης ποιότητας έλαιο καρύδας (6%) και ενεργό άνθρακα, ιδανικό για πρόσωπο και σώμα.

Ο ενεργός άνθρακας έχει την ιδιότητα να καθαρίζει σε βάθος και να αποτοξινώνει την επιδερμίδα, δεσμεύοντας βαρέα μέταλλα, βακτήρια και τοξίνες, και απομακρύνοντας ρύπους, περιττό σμήγμα και λιπαρότητα από το δέρμα, γεγονός ιδιαίτερα ευεργετικό για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από ακμή, μαύρα στίγματα και άλλα δερματικά προβλήματα.

Επιπλέον θεωρείται άριστο αντιγηραντικό συστατικό, καθώς μειώνει τις φλεγμονές του δέρματος, συσφίγγει τους πόρους, λειαίνει και αναδομεί την επιδερμίδα, χαρίζοντας της μοναδική λάμψη και φρεσκάδα Το ελαιόλαδο, πλούσια πηγή βιταμίνης Ε και αντιοξειδωτικών θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, ενώ παράλληλα το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, τον σημαντικότερο ίσως παράγοντα γήρανσης. Το έλαιο καρύδας, με τις σημαντικές αντιμικροβιακές και αντισηπτικές του ιδιότητες καταπολεμά αποτελεσματικά σπυράκια, κύστες και μαύρα στίγματα
Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, ιδιαίτερα για τα λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα.

Δεν περιέχει τοξικές χημικές συνθέσεις, χρωστικές ουσίες, χημικά αρώματα, συντηρητικά. 100% βιοδιασπώμενο.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή