Γιασεμί από την Olivellenic

€ 2,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3060
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas (Poros)
Βάρος 90 gr
Η εταιρεία Olivellenic έχει έδρα το όμορφο νησί του Πόρου. Με σεβασμό στην παράδοση και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας δημιούργησε μία ξεχωριστή σειρά μοναδικών, χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου, τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε πρόσωπο και σώμα.

Το γιασεμί ή ίασμος είναι φυτό της οικογένειας των Ελαιοειδών. Έλκει, όπως πιστεύεται, την καταγωγή του από τα Ιμαλάια, στη δυτική Κίνα και το Θιβέτ. Έχουν βρεθεί αναφορές του σε αρχαία κινεζικά, περσικά και αιγυπτιακά κείμενα.

Το έλαιο από γιασεμί, θεωρείται ο “βασιλιάς” των αιθέριων ελαίων και το μοναδικό άρωμά του γίνεται ισχυρότερο, μετά τη δύση του ηλίου, εξ ου και στα ινδικά αναφέρεται ως η “βασίλισσα της νύχτας”. Είναι καταπραϋντικό, αναζωογονητικό, αντισηπτικό, ενώ θεωρείται και ιδιαίτερα αφροδισιακό. Καταπολεμά το άγχος και την κατάθλιψη και προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε περιπτώσεις σοβαρής μελαγχολίας, καθώς το ζεστό και εξωτικό άρωμά του ασκεί θετική επίδραση στη διάθεση και τις αισθήσεις. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ συμβάλλει και στη μείωση των ρυτίδων, των ραγάδων και των ουλών.

Το οργανικά πιστοποιημένο, χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με γιασεμί της εταιρίας Olivellenic Organics έχει σύνθεση πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Α και Ε, συστατικά γνωστά για την αναπλαστική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική τους δράση. Συνδυασμένο με οργανικά αρώματα από βότανα, λουλούδια και φρούτα της Ελληνικής γης το εξαιρετικό αυτό προϊόν με την υπέροχη μυρωδιά, προσφέρει αξεπέραστη φρεσκάδα και ενυδάτωση, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για τις ξηρές, ευαίσθητες και ώριμες επιδερμίδες. Κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Πωλείται σε χάρτινη, οικολογική και βιοδιασπώμενη συσκευασία των 90γρ.
Επιστροφή στην κορυφή