Σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και αλόη από Venus Secrets Organics 110gr

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5169
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006130
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Βάρος 110 gr
Το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και αλόη της εταιρίας Venus Secrets Organics είναι ένας πραγματικός θησαυρός για το δέρμα καθώς προσφέρει καθαριότητα, εντατική ενυδάτωση και προστασία.

Οι πρωτεΐνες του γάλακτος της γαϊδούρας προσφέρουν αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες στα κύτταρα και τους ιστούς του δέρματος, οι οποίες προάγουν την συνολική υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας, διατηρώντας τη λαμπερή, απαλή και νεανική. Η αλόη βέρα είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες και αντισηπτικό με δράση αντιμικροβιακή, αναπλαστική, επουλωτική και ενυδατική. Έχει μεγάλη θρεπτική δύναμη, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ χρησιμοποιείται για την επούλωση εγκαυμάτων, αλλά και για την απάλυνση των ρυτίδων. Το σαπούνι με αλόη βέρα βελτιώνει συνολικά την δομή των κυττάρων αναδεικνύοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, καταπολεμά τους ερεθισμούς, την ακμή και τα εκζέματα, ενώ φροντίζει και την επιδερμίδα μετά από την έκθεση στον ήλιο.

Το υπέροχο αυτό σαπούνι με γάλα γαϊδούρας και αλόη βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που έχουν ευαισθησία στα χημικά συστατικά συμβατικών σαπουνιών ή άλλες αλλεργίες. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση για το πρόσωπο και το σώμα . Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για άτομα με λιπαρή, ευερέθιστη και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ χρησιμοποιείται ειδικά για την περιποίηση μωρών και παιδιών. Ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν ασυναγώνιστης ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Δείτε επίσης

Κανέλα Πορτοκάλι Ελαιόλαδο
€ 4,90
Ρόδο από την Olivellenic
€ 2,80
Σαπούνι με μαστίχα από Dakri
€ 2,90
Πράσινο Τσάι και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή