Φεβρουάριος - Σαπούνι Αμυγδάλου 100gr από LN Handmade Soaps

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5909
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Η αμυγδαλιά ανθίζει μέσα στη καρδιά του χειμώνα! Το σαπούνι αμυγδάλου, φτιαγμένο με ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και άρωμα αμυγδάλου δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο αυτόν το μήνα!
.
Το ελαιόλαδο θεωρείται ένα από τα αποτελεσματικότερα φυσικά αντιγηραντικά. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά του, όπως οι πολυφαινόλες, η βιταμίνη Ε και το ελαϊκό οξύ, βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης. Επιπλέον, λόγω της υψηλής θρεπτικής του αξίας, συμβάλλει στην αναπλήρωση της υγρασίας που χάνεται με την πάροδο των χρόνων, προσδίδοντας στην επιδερμίδα μια πιο ομαλή και λεία υφή. Το έλαιο καρύδας, εκτός από τον εξαιρετικό αφρισμό που παράγει και την σκληρότητα που προσθέτει στο σαπούνι, παρέχει επίσης, θρέψη και προστασία από την πρόωρη γήρανση, ενώ το έλαιο αμυγδάλου, γνωστό για τις ενυδατικές και θεραπευτικές του ιδιότητες, απαλύνει και τονώνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Τέλος, το μοναδικό άρωμα αμυγδάλου θα απογειώσει τις αισθήσεις σας, χαρίζοντάς σας μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας! Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Συσκευασία 100g.

Η εταιρία LN handmade soaps δημιουργήθηκε το 2018. Βάση της φιλοσοφίας της είναι η μύηση του καταναλωτή στο χώρο του φυσικού και η δημιουργία προϊόντων φτιαγμένων με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελείται από 12 χειροποίητα σαπούνια, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η εξαιρετική αυτή ιδέα γεννήθηκε με βάση τον χρόνο ανθοφορίας των βοτάνων στη φύση, καθώς τα κύρια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν.

Στα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (κρητικό), γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ποιοτικά φυτικά έλαια και καθαρά αιθέρια έλαια με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά φυσικού σαπουνιού και όχι ενός συνθετικού καθαριστικού.
Τέλος, στη συσκευασία του κάθε σαπουνιού αναγράφεται η μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.
Μία πραγματικά υπέροχη πρόταση δώρου!
Επιστροφή στην κορυφή