Σαπούνι Ελαιολάδου με χαμομήλι, βιταμίνη Ε, καριτέ και λάδι αβοκάντο 100gr ELAA

€ 2,90 € 1,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7835
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Elaa
Προέλευση Hellas
Barcode 5200123326031
Σαπούνι ελαιολάδου Ελάα olive line Softness με άρωμα Χαμομήλι.
Ένα φυσικό προϊόν εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, βούτυρο Καριτέ, έλαιο Αβοκάντο και εκχύλισμα Χαμομηλιού, το οποίο καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει, κρατώντας παράλληλα τους πόρους ελεύθερους και προστατεύοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας. Για απαλό, λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα.

Με ήπιο και ευχάριστο άρωμα χαμομήλι για μοναδική αίσθηση ξεκούρασης και ηρεμίας. Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα Δεν επηρεάζει το pH του δέρματος.
Σε χάρτινο οικολογικό κουτάκι 100gr, συσκευασία απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Το ελαιόλαδο διαθέτει πλούσιες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες προάγοντας την επούλωση των πληγών και καταπραΰνοντας τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας, της ακμής και της ψωρίασης. Επίσης, τα φυσικά αντιοξειδωτικά του καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης, ενώ η πλούσια σε βιταμίνες Α, B, C, E και F σύστασή του, χαρίζει υγιή και λαμπερή εμφάνιση.

Το χαμομήλι, γνωστό για τις καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες και την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση του, αποτελεί πραγματικό "βάλσαμο" για την ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς περιορίζει τον "κνησμό" και τις "κοκκινίλες" και συμβάλει στη φυσική "απολέπιση" και αναγέννησή της.

Το Shea Butter, συστατικό πλούσιο σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό Ω-9 και στεατικό οξύ και σε βιταμίνες Α, D, E και F, διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αναζωογονεί και ενισχύει την ελαστικότητά της επιδερμίδας, προστατεύει από τη ρύπανση και τις ακτινοβολίες UV, ενώ λόγω της πλούσιας σε φυσικά λιπίδια σύστασής του, ενυδατώνει αποτελεσματικά όλο το σώμα.

Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, κάλιο και λεκιθίνη, το έλαιο αβοκάντο ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος. Απορροφάται εύκολα και συμβάλει στο σχηματισμό νέων κυττάρων. Επίσης, μειώνει τα συμπτώματα της ακμής, συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου και βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την ελαστικότητά του.

Δείτε επίσης

Τριαντάφυλλο και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Σαπούνι Προσώπου από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Σαπούνι με μαστίχα και γάλα γαϊδούρας 100gr Dakri
€ 5,90   € 5,60
Silk Σαπούνι Ελαιολάδου 100gr από Ελάα
€ 2,50   € 1,50
Eλαιόλαδο με Μαστίχα Αρκαδική Γη
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή