Μαστίχα και ελαιόλαδο Bellas

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5724
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Παραδοσιακό, χειροποίητο σαπούνι με ελαιόλαδο και μαστίχα από την εταιρία Bellas. Το ελαιόλαδο περιέχει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την ταυτόχρονα να διατηρεί την ελαστικότητα της. Η μαστίχα, όπως έχουν αποδείξει πολλές επιστημονικές έρευνες, διαθέτει αξιόλογη αντιβακτηριακή και αντιμικροβιακή δράση, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενεργοποίηση του μηχανισμού αποβολής των νεκρών κυττάρων του δέρματος, συμβάλλοντας στην δημιουργία νέων πιο υγιών.

Το σαπούνι ελαιολάδου με μαστίχα κάνει το μπάνιο πραγματικά συναρπαστικό. Η ισχυρή καταπραϋντική του δράση, οι ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες και το απαλό του άρωμα το καθιστούν μοναδικό. Χωρίς χημικά πρόσθετα, αφριστικούς παράγοντες, τεχνητά χρώματα και αρώματα.
Πλένετε καθημερινά, όσες φορές επιθυμείτε. Κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια.

Τα ελαιοσάπουνα Bellas είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για δέρματα με ευαισθησίες ή αλλεργίες. Σέβονται την χλωρίδα της επιδερμίδας και διατηρούν την φυσική υγρασία ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Είναι κατάλληλα για μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα, καθαρισμό ευαίσθητων περιοχών, καθαρισμό προσώπου, πλύσιμο βρεφών, περιποίηση κατάκλισης.
Επιστροφή στην κορυφή