Σεπτέμβριος - Σαπούνι με Τριαντάφυλλο 100gr από LN Handmade Soaps

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5916
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο, τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου με τη μεθυστική ευωδιά του τριαντάφυλλου, του παντοτινού συμβόλου της αγάπης. Ένα χειροποίητο, μυρωδάτο σαπούνι γεμάτο πλούσια αρώματα, το οποίο θα καθαρίσει, θα τονώσει και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας, ενισχύοντας παράλληλα τη φυσική της λάμψη.

Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου θεωρείται ιδανικό για την αναδόμηση της επιδερμίδας. Πλούσιο σε αντιγηραντικές ιδιότητες, δρα κατά των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικά και στην επανόρθωση των βλαβών που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα, αλλά και στην αποκατάσταση της ομοιομορφίας του τόνου της επιδερμίδας, όπως και στη λείανση των ραγάδων και τη μείωση των ουλών ή των σημαδιών από εγκαύματα.
Η εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ γλυκερίνη, ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, χαρίζοντάς του μοναδική απαλότητα και σφριγηλότητα.

Το σαπούνι με τριαντάφυλλο θα σας μαγέψει με το εξαίσιο άρωμά του. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για τις ώριμες και ξηρές επιδερμίδες. Συσκευασία 100g.

Η εταιρία LN handmade soaps δημιουργήθηκε το 2018. Βάση της φιλοσοφίας της είναι η μύηση του καταναλωτή στο χώρο του φυσικού και η δημιουργία προϊόντων φτιαγμένων με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελείται από 12 χειροποίητα σαπούνια, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η εξαιρετική αυτή ιδέα γεννήθηκε με βάση τον χρόνο ανθοφορίας των βοτάνων στη φύση, καθώς τα κύρια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν.

Στα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (κρητικό), γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ποιοτικά φυτικά έλαια και καθαρά αιθέρια έλαια με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά φυσικού σαπουνιού και όχι ενός συνθετικού καθαριστικού.
Τέλος, στη συσκευασία του κάθε σαπουνιού αναγράφεται η μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.
Μία πραγματικά υπέροχη πρόταση δώρου!
Επιστροφή στην κορυφή