Βανίλια και ελαιόλαδο Bellas

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4806
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Παραδοσιακό, χειροποίητο σαπόύνι με ελαιόλαδο και αρωματκή βανίλια από την εταιρία Bellas. Το ελαιόλαδο περιέχει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βοηθώντας την ταυτόχρονα να διατηρήσει την ελαστικότητα της. Η βανίλια έχει ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, απαλύνει και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ θεωρείται και αφροδισιακή. Ένα μοναδικό σαπόύνι που αφρίζει απαλά, καθαρίζει σε βάθος και κρατά το δέρμα απαλό και λαμπερό. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και για καθημερινή χρήση. Κάνει το μπάνιο συναρπαστικό, χωρίς χημικά πρόσθετα, αφριστικούς παράγοντες, τεχνητά χρώματα και αρώματα.

Πλένετε καθημερινά, όσες φορές επιθυμείτε. Κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.
Να φυλάσσετε το σαπόύνι σε ξηρό και δροσερό μέρος μακρυά από υγρασία και ηλιακή ακτινοβολία. Κατά τη χρήση βρέχετε το σαπόύνι και το τρίβετε στα χέρια σας ή στο σφουγγάρι. Μην αφήνετε το σαπόύνι να απόρροφά νερό κάτω από τη βρύση για αρκετή ώρα. Στο τέλος της χρήσης τοποθετείτε το σαπόύνι σε στεγνό μέρος ώστε να σταθεροποιηθεί και να στεγνώσει μέχρι την επόμενη χρήση.

Τα ελαιοσάπουνα Bellas είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για δέρματα με ευαισθησίες ή αλλεργίες. Σέβονται την χλωρίδα της επιδερμίδας και διατηρούν την φυσική υγρασία ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Είναι κατάλληλα για μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα, καθαρισμό ευαίσθητων περιοχών, καθαρισμό προσώπου, πλύσιμο βρεφών, περιποίηση κατάκλισης.

Δείτε επίσης

Σαπούνι με Μέλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Σαπούνι Λεμόνι Laurus Nobilis
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή