Πορτοκάλι και ελαιόλαδο Bellas

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4801
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Παραδοσιακό, χειροποίητο σαπούνι με ελαιόλαδο και πορτοκάλι από την εταιρία Bellas. Το ελαιόλαδο, πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενώ το πορτοκάλι διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές ιδιότητες. Συσφίγγει, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, αφαιρεί τα μαύρα στίγματα, καταπολεμά τις κηλίδες, βοηθάει στη μείωση της ακμής, χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα. Παράλληλα, ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών, βοηθάει στην καταπολέμιση της πυτιρίδας και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και απαλά.
Πλένετε καθημερινά, όσες φορές επιθυμείτε. Κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια.

Τα ελαιοσάπουνα Bellas είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για δέρματα με ευαισθησίες ή αλλεργίες. Σέβονται την χλωρίδα της επιδερμίδας και διατηρούν την φυσική υγρασία ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Είναι κατάλληλα για μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα, καθαρισμό ευαίσθητων περιοχών, καθαρισμό προσώπου, πλύσιμο βρεφών, περιποίηση κατάκλισης.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή