Αύγουστος - Σαπούνι με Καλέντουλα 100gr από LN Handmade Soaps

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5915
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Η πανέμορφη καλέντουλα, η “νύφη του καλοκαιριού”, όπως συχνά αποκαλείται, λουσμένη στις αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί ανοιγοκλείνει τα πέταλά της βάσει του ήλιου, τον οποίο και ακολουθεί καθημερινά στην πορεία παίρνοντας κυριολεκτικά ζωή από τις πολύτιμες ακτίνες του. Τι πιο κατάλληλο λοιπόν για τον Αύγουστο, τον μήνα με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια από ένα σαπούνι καλέντουλας;

Τα άνθη και το έλαιο της Καλέντουλας είναι γνωστά θεραπευτικά και καλλυντικά μέσα και χρησιμοποιούνται εδώ και γενιές, για την περιποίηση και θεραπεία της επιδερμίδας. Η πλούσια περιεκτικότητά τους σε σαπωνίτες, καροτενοειδή, στερόλες, και φλαβονοειδή τούς προσδίδουν σημαντική ενυδατική, μαλακτική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, καταπραϋντική και επουλωτική δράση. Ενδείκνυνται σε περιπτώσεις τραυματισμών των μυών και των τενόντων καθώς και σε περιπτώσεις έντονων φλεγμονών. Επιπλέον, συμβάλλουν ιδιαίτερα στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών, οι οποίοι οφείλονται στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, αλλά και στην επούλωση τσιμπημάτων, κοψιμάτων και πληγών. Τέλος, η φυτική γλυκερίνη με βασικό όπλο το ταλέντο της να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς του δέρματος, βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη, χωρίς σημάδια ξηρότητας, ακόμη και τον χειμώνα. Ιδανικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Συσκευασία 100g.

Η εταιρία LN handmade soaps δημιουργήθηκε το 2018. Βάση της φιλοσοφίας της είναι η μύηση του καταναλωτή στο χώρο του φυσικού και η δημιουργία προϊόντων φτιαγμένων με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελείται από 12 χειροποίητα σαπούνια, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η εξαιρετική αυτή ιδέα γεννήθηκε με βάση τον χρόνο ανθοφορίας των βοτάνων στη φύση, καθώς τα κύρια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν.

Στα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (κρητικό), γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ποιοτικά φυτικά έλαια και καθαρά αιθέρια έλαια με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά φυσικού σαπουνιού και όχι ενός συνθετικού καθαριστικού.
Τέλος, στη συσκευασία του κάθε σαπουνιού αναγράφεται η μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.
Μία πραγματικά υπέροχη πρόταση δώρου!

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή