Σαπούνι Χαλάρωσης από την Worksoap

€ 4,90 € 3,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5215
Είδος Σαπούνια
Βάρος 80 gr
Προέλευση Hellas (Crete)
Το σαπούνι χαλάρωσης Worksoap με ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, φοινικέλαιο και βούτυρο κακάο, εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο πικραμύγδαλου, προσφέρει μία μοναδική αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας και ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης.

Το βούτυρο κακάο έχει σημαντικές μαλακτικές, επουλωτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους, επουλώνει τυχόν ουλές, ενώ επιδεικνύει και ιδιαίτερα αξιόλογη δράση κατά των ραγάδων, των ρυτίδων, του αποχρωματισμού της επιδερμίδας και των μαύρων κύκλων στα μάτια. Το ελαιόλαδο διαθέτει φυσική αντιοξειδωτική δράση, καθώς και σημαντικές μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες, ενώ το έλαιο καρύδας επιδεικνύει σημαντικές ενυδατικές ιδιότητες και σε συνέργια με το φοινικέλαιο αποδίδει μεγάλη διάρκεια ζωής στο σαπούνι, καθώς και πλούσιο, κρεμώδη αφρό. Τέλος το αιθέριο έλαιο πικραμύγδαλο παρουσιάζει ηρεμιστική και τονωτική δράση.

Το σαπούνι χαλάρωσης Worksoap είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και ενδείκνυται για το πρόσωπο και το σώμα.

Τα χειροποίητα σαπούνια Worksoap, παρασκευάζονται από 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη, βότανα, αιθέρια έλαια και επιλεγμένα φυτικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας. Δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα, αφριστικούς παράγοντες και χημικά πρόσθετα. Ωριμάζουν φυσικά, και οι αποχρώσεις τους οφείλονται σε φυτικούς παράγοντες. Είναι 100% βιοδιασπώμενα, φτιαγμένα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Προσώπου από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Άνθη και Έλαιο Χαμομηλιού NGC by Elen
€ 4,50   € 3,90
Κόκκινος Πηλός και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή