Σαπούνι Ελαιολάδου με άλατα Epsom Λεσβιακή Γη

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6480
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Λεσβιακή Γη
Το παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου με άλατα Epsom από την εταιρία Λεσβιακή Γη είναι ένα 100% υποαλλεργικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, κατάλληλο για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Η θεραπεία με άλατα Epsom είναι ένα μυστικό που μας έρχεται από τα βάθη των χρόνων με σημαντική χρηστική αξία, καθώς χρησιμοποιούνταν για την αποτοξίνωση και χαλάρωση του σώματος, καθώς και για την ανακούφιση των μυών και των κουρασμένων και πρησμένων ποδιών.

Το θειικό μαγνήσιο που περιέχουν εισχωρεί μέσω του δέρματος στην καρδιά των κυττάρων και αφαιρεί τοξίνες από το σώμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση φλεγμονών και οιδημάτων, στη χαλάρωση των μυών και στη φυσική απάλυνση της επιδερμίδας.

Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης παραδοσιακών φυσικών σαπουνιών με έδρα τη Μόρια της Λέσβου

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκιμία της ελιάς στο νησί και έχοντας ως κύριο μέλημά της την ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία, παράγει 100% αγνό σαπούνι ελαιολάδου χρησιμοποιώντας την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 80 χρόνια. Τα σαπούνια της είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη πλακών και σε ποικιλία αρωμάτων.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Aloe & Χαμομήλι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Χαμομήλι by Μ΄Ελαία
€ 3,90
Noni και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή