Σαπούνι Ελαιολάδου με ήπια αντισηπτική δράση 100gr Elaa

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6694
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Elaa Olive Line Mild Antiseptic

Σαπούνι Ελαιολάδου με ήπια αντισηπτική δράση Elaa Olive Line Mild Antiseptic εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Αλόης, έλαιο Τεϊόδεντρου, Πανθενόλη, Βούτυρο Καριτέ και υπέροχο άρωμα Χαμομήλι.

Ένα μοναδικό προϊόν με απαλές καθαριστικές ιδιότητες και ήπια αντισηπτική και καταπραϋντική δράση, το οποίο καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς να ερεθίζει, ενώ συγχρόνως προστατεύει και διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας

Το Ελαιόλαδο, πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α διαθέτει σημαντικές αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Η υψηλή περιεκτικότητα του Βούτυρου Καριτέ σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό Ω-9 και στεατικό οξύ, βοηθά στην αναπλήρωση των θρεπτικών συστατικών και την προστασία της επιδερμίδας από τους εξωγενείς παράγοντες. Επιπλέον, θεραπεύει και αποκαθιστά ζημιές που προκαλούνται από τη ρύπανση και τις βλαβερές ακτίνες UVΑ & UVB, ενώ ως ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, αναζωογονεί την επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της.
Το έλαιο Τεϊόδεντρου θεωρείται φυσικό αντισηπτικό, το οποίο μπορεί και καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δερματικά προβλήματα και σοβαρές δερματικές παθήσεις. Η Πανθενόλη και το εκχύλισμα Αλόης καταπραΰνουν τους ερεθισμούς, ενώ το Χαμομήλι απαλύνει και αρωματίζει υπέροχα το δέρμα σας..

Ένα υπέροχο προϊόν, ιδανικό για όλη την οικογένεια.
Επιστροφή στην κορυφή