Σαπούνι Παπαρουνόσπορου 110gr Sapon

€ 6,80 € 6,12


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7023
Είδος Σαπούνια
Βάρος 110 gr
Εταιρεία Sapon Skin Care
Προέλευση Hellas
Barcode 5200141180165
Για την παραγωγή των σαπουνιών της εταιρίας Sapon Skin Care έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας Eλληνικό παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και Ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια, ενώ έχει προτιμηθεί η διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης, μέσω της οποίας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ιδιότητες των πρώτων υλών.

Χειροποίητο σαπούνι για την απολέπιση της επιδερμίδας του σώματος, εμπλουτισμένο με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, κόκκινη άργιλο και κόκκους παπαρουνόσπορου, από την εταιρία Sapon Skin Care. Ένα ξεχωριστό προιόν καθαρισμού και ήπιας απολέπισης, το οποίο θα χαρίσει στο δέρμα σας ξεχωριστή απαλότητα και ελαστικότητα τυλίγοντάς το παράλληλα σε ένα μεθυστικό σύννεφο αρωματικού γιασεμιού.

Το ελαιόλαδο ή “υγρός χρυσός” κατά τον Όμηρο, επιδεικνύει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα. Η αντιοξειδωτική του λειτουργία εμποδίζει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, ενώ οι ενυδατικές του επιδράσεις το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές, φυσικό ενυδατικό. Η κόκκινη άργιλος συμβάλλει στην διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος, προσφέροντας ξεχωριστή λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ χάρη στην πλούσια σε ιχνοστοιχεία σύστασή της, αποτοξινώνει και ανακουφίζει το δέρμα βοηθώντας ταυτόχρονα και στην αναγέννηση των κυττάρων.Οι κόκκοι παπαρουνόσπορου επιτυγχάνουν ελαφριά απολέπιση απομακρύνοντας ρύπους, νεκρά κύτταρα και περισσή λιπαρότητα από την επιφάνεια της επιδερμίδας και χαρίζουν μοναδική απαλότητα στο δέρμα.

Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό και σκιερό μέρος, στη συσκευασία του. Κατά την συσκευασία 110gr. Για εξωτερική χρήση. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Δενδρολίβανο Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι Detox 110gr by Sapon
€ 6,50   € 5,85
'Elia' με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο by Soma
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή