Σαπούνι ελαιολάδου με πράσινη άργιλο & αιθέριο έλαιο tea tree 100gr Λεσβιακή Γη

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8641
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Λεσβιακή Γη
Barcode 5214000269380
Απολαύστε μία ευεργετική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας του μικτού ή λιπαρού/ ακνεϊκού δέρματος με το εξαιρετικό σαπούνι ελαιολάδου με πράσινη άργιλο και αιθέριο έλαιο tea tree από την εταιρία Λεσβιακή Γη. Ένα 100% υποαλλεργικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, κατάλληλο για τον καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου και των μαλλιών που έχουν τάση για λιπαρότητα.

Η πράσινη άργιλος θεωρείται εξαιρετική για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η χρήση της αφορά κυρίως στον "καθαρισμό" του δέρματος, καθώς συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών και στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Επιπλέον, χάρη στην απορροφητική της δράση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την υπερβολική λιπαρότητα, καθώς και την ακμή.

Το αιθέριο έλαιο tea tree είναι γνωστό για την αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή του δράση, βοηθώντας στην εξάλειψη των μικροοργανισμών και στην ανακούφιση του δέρματος από ερεθισμούς, ενοχλητικά σπυράκια και κοκκινίλες.
Το ελαιόλαδο ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες Α, D, E και K, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών παθήσεων.

Αντιβακτηριακό, Αντιφλεγμονώδες, Αντιγηραντικό, Ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, ακμής, λιπαρότητας, μυκήτων.

Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης παραδοσιακών φυσικών σαπουνιών με έδρα τη Μόρια της Λέσβου

Η εταιρία εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκίμηση της ελιάς στο νησί και έχοντας ως κύριο μέλημά της την ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία, παράγει 100% αγνό σαπούνι ελαιολάδου χρησιμοποιώντας την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 80 χρόνια. Τα σαπούνια της είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη πλακών και σε ποικιλία αρωμάτων.

Δείτε επίσης

Ελαιόλαδο Παραδοσιακό OlivAloe
€ 3,50
Σαπούνι με Λεμόνι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Aloe Vera και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή