Οκτώβριος - Σαπούνι με Σφουγγάρι Λούφα 100gr από LN Handmade Soaps

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5917
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Ο Οκτώβριος έφτασε και μαζί του έφερε το Ηaloween με τις γουστόζικες κολοκύθες! Για τη δημιουργία του σαπουνιού του μήνα επιλέχθηκαν λοιπόν υλικά επίκαιρα και ξεχωριστά. Σαπούνι με λούφα από χειμερινή κολοκύθα αρωματισμένο με άρωμα bamboo! Ιδανικό για την τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος και την δημιουργία αισθήματος ευεξίας και χαλάρωσης.

Η λούφα είναι φυτικό σφουγγάρι, οικολογικό, ιδανικό για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες απολέπισης, καθώς μαλακώνει τα σκληρά σημεία του σώματος, όπως φτέρνες, αγκώνες κλπ, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, λόγω της υπεραιμίας που προκαλεί προετοιμάζεται η επιδερμίδα για την καλύτερη απορρόφηση των κρεμών ή άλλων θεραπειών. Τέλος, η φυτική γλυκερίνη, απαλλαγμένη από SLS, με βασικό όπλο το ταλέντο της να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς του δέρματος, βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη, λαμπερή και υγιής. Αρωματισμένο με το γήινο, ξυλώδες άρωμα του bamboo Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες. Συσκευασία 100g.

Η εταιρία LN handmade soaps δημιουργήθηκε το 2018. Βάση της φιλοσοφίας της είναι η μύηση του καταναλωτή στο χώρο του φυσικού και η δημιουργία προϊόντων φτιαγμένων με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελείται από 12 χειροποίητα σαπούνια, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η εξαιρετική αυτή ιδέα γεννήθηκε με βάση τον χρόνο ανθοφορίας των βοτάνων στη φύση, καθώς τα κύρια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν.

Στα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (κρητικό), γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ποιοτικά φυτικά έλαια και καθαρά αιθέρια έλαια με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά φυσικού σαπουνιού και όχι ενός συνθετικού καθαριστικού.
Τέλος, στη συσκευασία του κάθε σαπουνιού αναγράφεται η μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.
Μία πραγματικά υπέροχη πρόταση δώρου!
Επιστροφή στην κορυφή