Σαπούνι ελαιολάδου με αλόη, βιταμίνη Ε και βούτυρο κακάο 100gr Elaa

€ 2,90 € 1,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7836
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Elaa
Barcode 5200123326055
Σαπούνι ελαιολάδου Ελάα olive line Silk με άρωμα Αλόης.
Ένα φυσικό προϊόν εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, εκχύλισμα Αλόης και Βούτυρο Κακάο, το οποίο καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει, κρατώντας παράλληλα τους πόρους ελεύθερους και προστατεύοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας. Για απαλό, λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα. Με ήπιο, διακριτικό άρωμα, εξαιρετικό για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα. Δεν επηρεάζει το pH του δέρματος.
Σε χάρτινο οικολογικό κουτάκι 100gr, συσκευασία απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Το ελαιόλαδο διαθέτει πλούσιες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες προάγοντας την επούλωση των πληγών και καταπραΰνοντας τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας, της ακμής και της ψωρίασης. Επίσης, τα φυσικά αντιοξειδωτικά του καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης, ενώ η πλούσια σε βιταμίνες Α, B, C, E και F σύστασή του, χαρίζει υγιή και λαμπερή εμφάνιση.

Η βιταμίνη Ε αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό. Επικάθεται στις μεμβράνες των κυττάρων, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνοντας την καταστροφή τους. Επίσης, βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συμβάλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης.

Το εκχύλισμα αλόης με τις πλούσιες αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και την ισχυρή αποτοξινωτική και ενυδατική δράση, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα διεγείροντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη νέων κυττάρων, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την ξηρότητα διατηρώντας την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, συμβάλλει στην επούλωση των πληγών και στην μείωση των φλεγμονών, των ερεθισμών και του κνησμού.

Το βούτυρο κακάο επιδεικνύει σημαντικές ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες, οι οποίες προάγουν τη διατήρηση της απαλότητας, της σφριγιλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Επίσης, λόγω της πλούσιας σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Ε και Κ σύστασής του, αναπτύσσει ισχυρή επουλωτική δράση, καθιστώντας το ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών και των ρυτίδων.

Δείτε επίσης

Κλασσικό Σαπόύνι από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Σαπούνι Άργιλος & Μέλι Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι Ελαιολάδου με Μέλι
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή