Σαπούνι με Μαστίχα Χίου, Bio Θυμαρίσιο Μέλι & Bio Ελαιόλαδο 80g by Melira

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8645
Είδος Σαπούνια
Βάρος 80 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Melira
Barcode 5200124181585
Στο ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε να προμηθευτείτε τη νέα σειρά σαπουνιών Bee Soap της εταιρίας Μelira με βάση ελληνικές ποικιλίες βιολογικού μελιού της εταιρίας και βιολογικού ελαιόλαδου συνδυαστικά με την προσθήκη ευεργετικών εκχυλισμάτων από βότανα της ελληνικής φύσης

Τα προϊόντα της σειράς καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα χαρίζοντας ταυτόχρονα ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας.
Κατάλληλα για συχνή χρήση σε όλο το σώμα. Με απαλή σύνθεση που σέβεται το φυσικό pH της επιδερµίδας. Ξεβγάζονται εύκολα, εµποδίζουν τους ερεθισµούς και την ξηρότητα.

Το σαπούνι Bee Soap με θυμαρίσιο μέλι, οργανικό ελαιόλαδο και μαστίχα Χίου είναι ένα μοναδικό προϊόν καθημερινής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Το θυμαρίσιο μέλι διαθέτει σημαντικές αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος και τη βελτίωση της ελαστικότητάς του.
Το ελαιόλαδο περιέχει ισχυρούς θρεπτικούς παράγοντες, οι οποίοι αναπλάθουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, ενώ χάρη στις σημαντικές ενυδατικές του ιδιότητες είναι ιδανικό για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Η μαστίχα Χίου διαθέτει αξιόλογη αντιβακτηριακή και αντιμικροβιακή δράση, λειτουργώντας βοηθητικά στην αντιμετώπιση της ακμής και της λιπαρότητας, ενώ χάρη στις ισχυρές αναπλαστικές της ιδιότητες θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική για την επούλωση των ελκών του δέρματος. Επιπλέον, η περιεκτικότητά της σε τανίνες, μαστιχίνη και μαστιχικό οξύ, την καθιστούν φυσικό αντιοξειδωτικό για την επιδερμίδα.

Δείτε επίσης

Aloe Vera και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Σαπούνι Σοκολάτα Με Λούφα Laurus Nobilis
€ 4,50
Σαπούνι Αγιόκλημα 115gr Sapon
€ 6,60   € 5,94
Τριαντάφυλλο και ελαιόλαδο Bellas
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή