Σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και γιαούρτι από 110gr Venus Secrets Organics

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8654
Είδος Σαπούνια
Βάρος 110 gr
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391011530
Το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας και γιαούρτι της εταιρίας Venus Secrets Organics είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθημερινής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, το οποίο χάρη στα φυτικά συστατικά της σύνθεσής του καθαρίζει σε βάθος, ώστε οι πόροι του δέρματος να απελευθερωθούν και να αναπνεύσουν, ενώ επιπλέον, ενυδατώνει, θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας.

Το γάλα γαϊδάρας ρυθμίζει την φυσιολογική μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων, διορθώνει την θαμπάδα και αναζωογονεί τις γραμμές έκφρασης του προσώπου, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στη γρήγορη επούλωση των πληγών, στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος και στη αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα, ψωρίαση, ακμή και ξηροδερμία.

Το γιαούρτι, πλούσιο σε λακτόζη και πρωτεΐνες, ως φυσικό καλλυντικό, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας και στη μείωση των ρυτίδων, ενώ χάρη στην πλούσια σε γαλακτικό οξύ σύστασή του, αναπτύσσει σημαντική αντιμικροβιακή δράση, συμβάλλοντας στην ανάπλαση και απάλυνση του δέρματος. Τέλος, η υγροσκοπική του σύσταση χαρίζει στο σαπούνι λεπτή υφή και απαλότητα, ενώ τα φυσικά λιπαρά οξέα του προσφέρουν πλούσιο αφρό.

Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Δερματολογικά ελεγμένο

Στην κοσμετολογία, το γάλα γαϊδούρας είναι το κατεξοχήν φυσικό προϊόν σύσφιξης του δέρματος, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπλαση και αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η πλούσια σε πρωτεΐνες, φωσφολιπίδια, ceramides και υδατάνθρακες σύνθεσή του, κτίζει ένα δυνατό ιστό, αυξάνοντας τις ίνες που στηρίζουν το δέρμα, καθιστώντας το πιο λείο, σφιχτό και ελαστικό, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, νεανικότητα και υγιή εμφάνιση. Το γάλα γαϊδούρας θεωρείται επίσης, ιδανικό στη αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα, ψωρίαση, ακμή και ξηροδερμία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή