Φύκια και Ελαιόλαδο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1835
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Spain
Βάρος 100 gr
Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Φυκιών και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με Φύκια (Seaweed), τα οποία χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη τους περιεκτικότητα σε Ιώδιο. Η έλλειψη Ιωδίου στην επιδερμίδα, συνδέεται με τη ξηροδερμία και με τη έλλειψη "λάμψης" και "νεότητας" της επιδερμίδας. Το ανθρώπινο δέρμα - όταν στερείται Ιωδίου - δείχνει "γερασμένο", "στεγνό" και "άτονο". Το συγκεκριμένο σαπούνι χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας η οποία χάνει τη φρεσκάδα και τη λάμψη της. Προσφέρει το απαραίτητο Ιώδιο, το οποίο χρειάζεται για την αναζωογόνηση του δέρματος και την ενίσχυση της νεανικότητας του. Το σαπούνι Φυκιών και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Χαλάρωσης από την Worksoap
€ 4,90   € 3,50
Σαπούνι Λεμόνι 100gr Laurus Nobilis
€ 4,50
Aloe Vera Spa Soap
€ 3,90
Πρόπολη και Ελαιόλαδο
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή