Σαπούνι με Αλάτι Ιμαλαΐων για ακμή και κυτταρίτιδα Laurus Nobilis 100gr

€ 4,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6502
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Laurus Nobilis
Barcode 5200117910185
Φυσικό χειροποίητο σαπούνι με Αλάτι Ιμαλαΐων κατά της ακμής και της κυτταρίτιδας από την εταιρία Laurus Nobilis. Ένα εξαιρετικό προϊόν πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη συνολική προστασία της υγείας του δέρματος. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.
Με απαλό άρωμα, το οποίο θα σας χαλαρώσει και θα σας χαρίσει ένα αξεπέραστο αίσθημα ευεξίας και ζωντάνιας.

Το βασικό «ταλέντο» της Φυτικής Γλυκερίνης είναι η ιδιότητά της να διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να παραμένει βαθιά ενυδατωμένη, χωρίς σημάδια ξηρότητας, κυρίως τον χειμώνα. Επιπλέον συμβάλλει στη δημιουργία ενός απαλού, νεανικού χωρίς ρυτίδες δέρματος. Ο Ζεόλιθος ένας “φυσικός αποτοξινωτής” του οργανισμού, ο οποίος βοηθά στην εξισορρόπηση του pH και στη διατήρησή του σε "ιδανικά" επίπεδα, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει και στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης.

Το Αλάτι Ιμαλαΐων διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές, τονωτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα προσφέροντας μοναδική λάμψη και ζωντάνια. Επίσης, εξισορροπεί το PH, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και ανακουφίζει από ποικίλα δερματικά προβλήματα όπως ακμή, έκζεμα, φλεγμονές κλπ.

Το αιθέριο έλαιο της Βανίλιας λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες όπως φαίνεται βοηθούν σημαντικά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, θεωρείται ότι μπορεί να μετριάσει τις βλάβες που προκαλούνται στο δέρμα από το οξειδωτικό στρες, συμβάλλοντας στην προαγωγή της συνολικής υγείας της επιδερμίδας, ενώ, η γλυκιά μυρωδιά του χαλαρώνει και ξεκουράζει.

Συστατικά: Βάση φυτικής γλυκερίνης, ζεόλιθος, αλάτι Ιμαλαΐων, αιθέριο έλαιο βανίλιας, άρωμα.
Τα σαπούνια Laurus Nobilis έχουν ως βάση τη φυτική γλυκερίνη και τον Ζεόλιθο, συστατικά ιδιαίτερα ευεργετικά για την περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Για τον αρωματισμό τους χρησιμοποιούνται αυθεντικά αιθέρια έλαια, φυσικά αρωματικά φυτά, βότανα και χυμοί φρούτων, όλα εξαιρετικά ευωδιαστά και ευεργετικά για το δέρμα και ο χρωματισμός τους επιτυγχάνεται μόνο από φυσικές φυτικές χρωστικές ουσίες.

Διαθέτουν εξαιρετικές αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αλλά και απορρυπαντικές ιδιότητες, ενώ κατά τη χρήση τους αφήνουν στο σώμα έναν πλούσιο κρεμώδη αφρό, ο οποίος αφυπνίζει τις αισθήσεις. Είναι 100% οικολογικά και βιοδιασπώμενα, δεν αφήνουν απόβλητα και για την παρασκευή τους δεν έχουν γίνει ποτέ δοκιμές σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή