Απρίλιος - Σαπούνι με Παπαρουνόσπορο 100gr από LN Handmade Soaps

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5911
Είδος Σαπούνια
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που παραδοσιακά έχει συνδεθεί με τον εορτασμό του Πάσχα και η παπαρούνα, όπως η πασχαλιά είναι τα αντιπροσωπευτικότερα λουλούδια αυτής της περιόδου. Η χριστιανική παράδοση μάλιστα θέλει την παπαρούνα να φυτρώνει κάτω από τον σταυρό του Χριστού στον Γολγοθά και να δέχεται τις σταγόνες από το αίμα του Εσταυρωμένου ανάμεσα στα πέταλά της, σταγόνες που της χάρισαν το κατακόκκινο, άλικο χρώμα της. Για το σαπούνι του Απριλίου, λοιπόν, επιλέχθηκαν το ελαιόλαδο, το έλαιο καρύδας και ο παπαρουνόσπορος, με μία εσάνς μεθυστικού αρώματος πασχαλιάς!

Ο παπαρουνόσπορος θεωρείται ιδανικός για ήπια απολέπιση, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, χαρίζοντας στο δέρμα. μεταξένια απαλότητα και λείανση. Το ελαιόλαδο προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα, ενώ το λάδι καρύδας θρέφει βαθιά και μαλακώνει το δέρμα επιτυγχάνοντας την ανάπλαση και τη διατήρηση της ελαστικότητάς του. Τέλος, το άρωμα πασχαλιάς, με τη θεσπέσια μυρωδιά του, αναζωογονεί και σαγηνεύει τις αισθήσεις!

Ένα Σαπούνι ιδιαίτερα χρήσιμο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το οποίο
μπορεί να αποδειχθεί ένας πραγματικά πολύτιμος σύμμαχος σε περιόδους αδυνατίσματος! Κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα. Συσκευασία 100g.

Η εταιρία LN handmade soaps δημιουργήθηκε το 2018. Βάση της φιλοσοφίας της είναι η μύηση του καταναλωτή στο χώρο του φυσικού και η δημιουργία προϊόντων φτιαγμένων με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι. Πρόσφατα η εταιρία κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή, η οποία αποτελείται από 12 χειροποίητα σαπούνια, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η εξαιρετική αυτή ιδέα γεννήθηκε με βάση τον χρόνο ανθοφορίας των βοτάνων στη φύση, καθώς τα κύρια συστατικά κάθε σαπουνιού ανθίζουν τον μήνα του οποίου το όνομα φέρουν.

Στα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο (κρητικό), γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ποιοτικά φυτικά έλαια και καθαρά αιθέρια έλαια με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά φυσικού σαπουνιού και όχι ενός συνθετικού καθαριστικού.
Τέλος, στη συσκευασία του κάθε σαπουνιού αναγράφεται η μικρή του ιστορία, καθώς και συμβουλές για τη σωστή φύλαξη του.
Μία πραγματικά υπέροχη πρόταση δώρου!

Δείτε επίσης

Ρόδο από την Olivellenic
€ 2,80
Πρόπολη & μέλι 100gr από την My Bee
€ 4,50
Σαπούνι με Λεμόνι 110gr Sapon
€ 6,50   € 5,85
Επιστροφή στην κορυφή