Σαπούνι με Ζεόλιθο & Κατραμι 120gr NGC by Elen

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7656
Είδος Σαπούνια
Βάρος 120 gr
Εταιρεία NGC by Elen
Barcode 5200252110518
Προέλευση Hellas
Οι άνθρωποι της εταιρίας NGC by Elen χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά υλικά όπως ο Ζεόλιθος, το Δενδρολίβανο, το Θυμάρι, το Φασκόμηλο, η Τσουκνίδα, δημιούργησαν μία υπέροχη συλλογή χειροποίητων σαπουνιών με βάση τη φυτική γλυκερίνη, για έξτρα ενυδάτωση και προστασία του δέρματος, με αρώματα αγνών αιθέριων ελαίων, χυμών φρούτων και βοτάνων. Κανένα από τα προϊόντα της εταιρίας δε περιέχει Parabens και παράγωγα πετρελαίου για τη συντήρηση του. Κανένα δεν δοκιμάστηκε σε ζώα.
Όλα τα προϊόντα είναι 100% οικολογικά & βιοδιασπώμενα.

Φυσικό, Χειροποίητο Σαπούνι με Ζεόλιθο Tar (Κατράμι) από την εταιρία NGC by Elen, εμπλουτισμένο με κατράμι και αιθέριο έλαιο κέδρου, κατάλληλο για την αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
Η φυτική γλυκερίνη, χάρη στις ισχυρές υγραντικές και μαλακτικές της ιδιότητες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα.

Ο ζεόλιθος, το φυσικό αποτοξινωτικό προϊόν της φύσης, δεσμεύει βλαβερές ουσίες όπως βαρέα μέταλλα και ραδιονουκλίδια, αλλά και τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται για την γήρανση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα χαρίζει σημαντικές αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Τέλος, φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα.

Το κατράμι έχει εξαιρετική δράση ενάντια σε πολλές δερματικές ασθένειες, όπως μυκητιάσεις και δερματίτιδες, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των συμπτωμάτων του εκζέματος και της ψωρίασης.

Το αιθέριο έλαιο του κέδρου παρουσιάζει πλούσιες αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμυκητιακές ιδιότητες, ενώ το γήινο, ξυλώδες άρωμά του τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα.
Συσκευασία: περίπου 120g.
Επιστροφή στην κορυφή