Aναλγητικό και καταπραϋντικό Φυτικό Omio Gel 100ml

€ 10,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7257
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Ygeia Derma Pharm
Barcode 5214000522034
Προέλευση Hellas
Καταπραϋντική φυτική γέλη OMIO Gel για τοπική δερματική χρήση στις πάσχουσες περιοχές του σώματος, όπως: αυχένας, ώμοι, χέρια, μέση, γόνατα.
Η εμπλουτισμένη με ενεργά, φυτικά συστατικά σύσταση του gel, ανακουφίζει και προστατεύει από αρθραλγίες, μυαλγίες και ρευματικούς πόνους. Κατάλληλο και για αθλητές μετά την άθληση.

Τα έλαια Λευκής Ιτιάς και Σπειραίας, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε σαλικυλικά, επιδεικνύουν ισχυρή αντιρρευματική, αναλγητική και, αντιφλεγμονώδη δράση, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη θεραπεία της νευραλγίας, της αρθρίτιδας, των ρευματισμών, καθώς και στην ανακούφιση των μυϊκών πόνων, των μωλώπων, των διαστρεμμάτων και των φλεγμονών του δέρματος.

Η Σημύδα, χρησιμοποιούνταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια από τους Ιθαγενείς της Αμερικής για τη θεραπεία της οσφυαλγίας και της ρευματοπάθειας, ενώ ο Άρκευθος και το Πεύκο λόγω της ελαφράς θερμαντικής τους δράσης αποβάλλουν τις άχρηστες ουσίες από τους ιστούς, και καταπολεμούν τους πόνους στις αρθρώσεις, την αρθρίτιδα και τις ρευματικές παθήσεις.

Απορροφάται άμεσα, δεν κολλάει και δεν αφήνει λιπαρά ίχνη. Δερματολογικά ελεγμένο. Συμβατό και με ομοιοπαθητική. Δεν περιέχει συντηρητικά. Ιατροτεχνολογικό προϊόν CE. Χρήση εξωτερική.
Χρήση: Εφαρμόστε τοπικά στο σημείο που πάσχει 4 φορές ημερησίως. ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΑΖ.

Προσοχή! Να μην εφαρμόζεται σε πληγές-ανοιχτά τραύματα! Να μην χρησιμοποιείται σε περιοχές με εκζέματα και εξανθήματα. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια!

Προσοχή! Αντενδείκνυται η χρήση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!
Σωληνάριο 100ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή