Σπρέι OTORIG Oral 20ml Erbagil

€ 15,90 € 9,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8093
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 20 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Erbagil
Barcode 8050538121892
Στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε τα θεραπευτικά προϊόντα της σειράς OTORIG, μία καινοτόμο φυσική προσέγγιση στη θεραπεία και πρόληψη των ωτορινολαρυγγικών παθήσεων χωρίς αντιβιοτικά και χωρίς κορτιζόνη, εμπλουτισμένα με την πατενταρισμένη ουσία Ozoile από την Ιταλική εταιρία ERBAGIL.

Το Ozoile είναι ένα δραστικό φυσικό συστατικό, αποτέλεσμα “πράσινης” τεχνολογίας (παράγωγα όζοντος, ελαιόλαδου και βιταμίνη Ε), το οποίο κατασκευάζεται στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας Erbagil και είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Είναι μία ιδιαίτερα αποτελεσματική μικροβιοκτόνος ουσία, η οποία δρα τοπικά σε ιούς, βακτήρια και μύκητες, δημιουργώντας δυσμενές περιβάλλον για τον παθογόνο μικροβιακό πολλαπλασιασμό, ενώ με τις σημαντικές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες βοηθά την αναγέννηση και ανάπλαση των ιστών. Παράλληλα ασκεί ισχυρή αντικνησμική και αντιφλεγμονώδη δράση, παρόμοια με αυτή της κορτιζόνης, χωρίς όμως τις αντενδείξεις και τις ανεπιθύμητες ενέργειες της, καταπολεμά την υποξία και συμβάλλει στην επαναεπιθηλιοποίηση των ιστών, αναζωογονώντας και ομαλοποιώντας το δέρμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία, ακόμη και σε βρέφη, σε κάθε περιστατικό με ή χωρίς συνοδές παθήσεις, χωρίς χρονικό περιορισμό ή φόβο μικροβιακής αντίστασης, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:
OTORIG Drops για παθήσεις των ώτων
OTORIG Oral Spray για παθήσεις του βλεννογόνου του φάρυγγα & του στόματος
OTORIG Nasal Spray για παθήσεις του βλεννογόνου της μύτης

Το σπρέι OTORIG Oral (για παθήσεις του βλεννογόνου του φάρυγγα και του στόματος) επιδεικνύει ταχεία αντιμικροβιακή και αντιβηχική δράση. Μειώνει τη βραχνάδα (ερεθιστικής και ιικής αιτιολογίας από περιβαλλοντικούς ρύπους και από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση), βελτιώνει την ενυδάτωση και αποκαθιστά τη βλεννογόνο του στόματος, προσφέροντας παράλληλα μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στην στοματοφαρυγγική κοιλότητα.

Ιδανικό για την πρόληψη και θεραπεία οξέων και χρόνιων παθήσεων του σταματοφαρυγγικού βλεννογόνου που χαρακτηρίζονται από ερεθισμό, οίδημα, κάψιμο, κνησμό, δυσκολία στην κατάποση, οξειδωτικό στρες, που οφείλονται σε μικροβιακούς παράγοντες ή άλλες αιτίες.

Το προϊόν ανακουφίζει άμεσα και ενδείκνυται για:
- Φαρυγγίτιδα, άφθες, στοματική καντιντίαση, πονόλαιμο, βήχα, βραχνάδα, συμπτώματα γρίπης και κρυολογήματος.
- Ως προεγχειρητική και μετεγχειρητική αγωγή σε ΩΡΛ και οδοντιατρικά περιστατικά.

Εκτός από το καινοτόμο, πατενταρισμένο συστατικό Ozoile, περιέχει επίσης γλυκερίνη, ουσία με σημαντικές αντιβηχικές ιδιότητες, ιδανική για την ενυδάτωση και λίπανση του βλεννογόνου, σερβιτόλη, ένα φυσικό γλυκαντικό με ενυδατική δράση, το οποίο επιπρόσθετα διεγείρει την παραγωγή σιέλου, καθώς και μενθόλη, ουσία με αναζωογονητική και κρυοθεραπευτική δράση.

Περιέχει δύο τύπους διανομέων: για ευρύτερη επιφάνεια και για στοχευμένο ψεκασμό.

Χρήση: Απευθείας 3-4 ψεκασμοί στην προσβεβλημένη περιοχή 4-5 φορές ημερησίως. Η διάρκεια της θεραπείας σχετίζεται με την ανταπόκριση στην αγωγή.

Δείτε επίσης

Body Scrub Daquiri Strawberry 200ml by Aloe Plus
€ 14,90
Lip Balm Ρόδι Αλφειός από Ρόδι Α.Ε 5ml
€ 3,90
Elementa (Nutri) Serum Vitamin E 2% 15ml Bioearth
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή