Συνένζυμο Q10 10ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2302
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Το Συνενζυμο Q 10 (γνωστό και ως Co Q10) είναι ένα από τα πιο "δυσεύρετα" συστατικά για τη παρασκευή καλλυντικών. Πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδοτικά, που έχει στη διάθεση της σήμερα η παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών προϊόντων.

Το Co Q10 προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες (free-radical) και συμβάλει αποφασιστικά στην αναγέννηση και ανάπτυξη των κυττάρων. Στη πραγματικότητα, το Συνένζυμο Q10 αποτελεί φυσικό συστατικό της ανθρώπινης επιδερμίδας, η παραγωγή του οποίου όμως (από τον οργανισμό) μειώνεται σημαντικά μετά την ηλικία των 30 ετών. Είναι τόσο σημαντικό το Co Q10 για την επιδερμίδα, ώστε τα "επίπεδα" του να θεωρούνται ως ένας από τους ακριβέστερους δείκτες γήρανσης. Μετρώντας κανείς εργαστηριακά (σε δείγμα) τα επίπεδα του Co Q10 μπορεί αμέσως να καθορίσει (με πολύ μεγάλη ακρίβεια) την ηλικία ενός ατόμου. Η χρήση του Συνένζυμου Q10 στην επιδερμίδα, βοηθάει στη παραγωγή κολλαγόνων και ελαστίνης - απαραίτητα συστατικά του "νεανικού" δέρματος.

Αν και το Co Q10 είναι ένα σχετικά "νέο" συστατικό, εντούτοις η αποτελεσματικότητα του είναι αναμφισβήτητη. Αποτελεί "must" συστατικό σε όλες τις premium κρέμες και serum ενυδάτωσης προσώπου. Η συμμετοχή του ως δραστικό συστατικό κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 1-2%.

Το Συνένζυμο Q10 που προσφέρεται στα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Περιέχει Ubiquinone 50 (Co Q10), Tocopheryl Acetate (Βιταμίνη Ε) και Olive Squalane. Προσφέρεται σε υγρή μορφή (πορτοκαλί χρώμα) σε γυάλινο φαρμακευτικό μπουκάλι των 10ml.

Δείτε επίσης

Κισσός (Common Ivy) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body hedera helix
€ 4,90
Olive Squalane 30ml
€ 7,90
Cetearyl Alcohol 100gr
€ 3,00
Θαλάσσιο Κολλαγόνο 30ml
€ 5,90
Δεντρολίβανο (Rosemary) Εκχύλισμα 50ml Nature & Body rosemarinus officinalis
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή