Βιταμίνη Ε (Acetate) 30ml

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2996
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 30 ml
Προέλευση EU
Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα καλλυντικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Προσθέτοντας βιταμίνη Ε στα λάδια βάσης που χρησιμοποιείτε (2-5%), αυξάνετε στη πράξη το "χρόνο ζωής" τους. Η βιταμίνη Ε προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να απορροφούνται αποτελεσματικότερα οι υπόλοιπες βιταμίνες.

Η Βιταμίνη Ε θεωρείται πως βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και πως συμβάλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης. Η Βιταμίνη Ε μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί αραιωμένη σε ποσοστο 2%-5% στην επιδερμίδα (πρόσωπο και σώμα) και είναι επίσης ιδανικό για εγκύους για την πρόληψη και αποφυγή των ραγάδων.

Η Βιταμίνη Ε-acetate (Vitamin-E-acetate) γνωστή και ως Tocopheryl acetate είναι ένα γνωστό "συμπλήρωμα διατροφής" (με μοριακό τυπο C31H52O3). Είναι ο πιο γνωστός από τους συνολικά 8 τύπους βιταμίνης E που υπάρχουν και παράγεται εργαστηριακά από τη σύνθεση Βιταμίνης Ε και οξικού οξέως (γνωστό και ως αιθανικό οξύ ή αιθανοϊκό οξύ). Είναι παχύρευστη και ανοιχτόχρωμη και ακριβώς ίδια με τις γνωστές αμπούλες Βιταμίνης Ε.

Αν σας ενδιαφέρει να προμηθευτείτε 100% φυτική βιταμίνη Ε, τότε σας προτείνουμε να δείτε το Βιταμίνη Ε Λάδι στα φυσικά έλαια.

Δείτε επίσης

Καυστική Σόδα 1kg
€ 4,50
Γαλακτικό Νάτριο 60% 50ml
€ 2,90
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 500gr
€ 3,90
Olive Squalane 30ml
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή