Olivoil Surfactant 100ml

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6536
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Το Olivoil Surfactant είναι μια μη αιθοξυλιωμένη, μη θειωμένη "PEG Free" επιφανειοδραστική ουσία φυτικής παραγωγής που συνδυάζει το μοναδικό προφίλ λιπαρών οξέων του ελαιολάδου με τη χαρακτηριστική συγγένεια των υδρολυμένων πρωτεϊνών σίτου.

Λαμβάνεται μέσω συμπύκνωσης μεταξύ της ομάδας καρβοξυλίου των λιπαρών οξέων που προέρχονται από το ελαιόλαδο και της αμινομάδας των υδρολυμένων πρωτεϊνών σίτου. Χάρη στη λιπο-πρωτεϊνική του δομή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων καθαρισμού για το δέρμα και τα μαλλιά.

Το Olivoil Surfactant χαρίζει καθαριότητα σε βάθος, απομακρύνει το περίσσιο σμήγμα και τα υπολείμματα από τους ρύπους του περιβάλλοντος και αφήνει μία ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στο δέρμα. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η ήπια δράση του κατά τη διάρκεια της φάσης καθαρισμού σε συνδυασμό με την συμβολή του στην προστασία του pH και στην εξισορρόπηση της υγρασίας της επιδερμίδας κατά το στέγνωμα, συνδυασμός ιδιαίτερα σπάνιος στις τυποποιημένες, παραδοσιακές επιφανειοδραστικές ουσίες.

Το Olivoil Surfactant παρέχεται ως υδατικό διάλυμα (min. 26% α.μ.) και μπορεί να προστεθεί σε κάποιο καλλυντικό σκεύασμα, χωρίς προεπεξεργασία. Προτείνεται η προσθήκη του σε θερμοκρασίες κάτω των 40°C. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δευτερογενής επιφανειοδραστική ουσία προκειμένου να μειωθεί η ερεθιστική δράση των παραδοσιακών χημικών επιφανειοδραστικών ουσιών. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής σχηματίζει έναν απαλό, κρεμώδη αφρό.

Προτεινόμενο pΗ για προϊόντα με καλές μαλακτικές ιδιότητες: 6,0.

Ποσοστό χρήσης: Μεταξύ 2 και 20% σε προϊόντα καθαρισμού του δέρματος (αφρόλουτρα, σαμπουάν, προϊόντα παιδικής φροντίδας και προσωπικής υγιεινής).

Δείτε επίσης

Λανολίνη 100γρ
€ 8,90
Aloe Vera Gel
€ 4,50 € 15,90 € 27,00
GF Ecosafe WW συντηρητικό
€ 3,90
Τάλκ Φαρμακευτικό 500γρ
€ 2,90
Gosulin IL
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή