Snail Secretion (έκκριμα σαλιγκαριού) 50ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6387
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Το Έκκριμα σαλιγκαριού Galeslime παράγεται σε ιταλικό αγρόκτημα με βιολογική πιστοποίηση, μέσω της χρήσης διέγερσης, χωρίς να βλάπτονται τα σαλιγκάρια.

Σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες το βιολογικό υγρό που εκκρίνει το σαλιγκάρι έχει σπάνιες φυσικές ιδιότητες που δεν συναντώνται εύκολα στη φύση. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αλλαντοϊνη, γλυκολικό οξύ και αντιοξειδωτικά, ουσίες που αποτελούν βασικά συστατικά των καλλυντικών σκευασμάτων, καθώς συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση της γήρανσης την άμεση ενυδάτωση και την εμφανή αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Επιπλέον, με τις ισχυρές αναπλαστικές του ιδιότητες αυξάνει την ταχύτητα πολλαπλασιασμού των κυττάρων, βοηθώντας στην επούλωση τραυμάτων και στην αποκατάσταση πληγών του δέρματος, καθώς και στην καταπολέμηση της εφηβικής ακμής, αλλά και της ακμής των ενηλίκων, αλλά και στην αντιμετώπιση των πανάδων, των ηλικιακών κηλίδων, αλλά και του αποχρωματισμού της επιδερμίδας.

Επίσης, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες έκφρασης, αλλά και να μειώνει το βάθος των χρόνιων ρυτίδων, ενώ απομονώνει τις ελεύθερες ρίζες που οξειδώνουν την επιδερμίδα, όταν το αντιοξειδωτικό οπλοστάσιο του ανθρώπου αποδυναμώνεται από το άγχος, τις τοξίνες και το πέρασμα της ηλικίας. Τέλος, παρουσιάζει πλούσιες ενυδατικές και κερατολυτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας στην επαναφορά της ελαστικότητας και της πλαστικότητας της επιδερμίδας.

Προϊόν Υδατοδιαλυτό
Χρήση: έως 5%

INCI Name: Snail Secretion Filtrate

Για να μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το έκκριμα σαλιγκαριού για να παρασκευάσετε μια επουλωτική και μαλακτική κρέμα χεριών πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Σορβιτόλη 100ml
€ 1,50
Γκρέϊπφρουτ Εκχύλισμα 10ml
€ 5,90
Potassium Alum (Στυπτηρία) 100gr
€ 3,00
Θαλάσσιο Κολλαγόνο 30ml
€ 5,90
Κιτρικό Οξύ (Άνυδρο) 500gr
€ 6,00
Επιστροφή στην κορυφή