Xanthan Gum 100gr

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2399
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 gr
To Xanthan Gum (Ξανθανικό κόμμι) είναι ένας πολυσακχαρίτης ο οποίος χρησιμοποιείται εκτεταμένα τόσο στη βιομηχανία των τροφίμων όσο και στη βιομηχανία των καλλυντικών. Όταν χρησιμοποιείται στα ρευστά τρόφιμα έχει την ιδιότητα να αυξάνει τη πυκνότητα του ρευστού (λ.χ. σε σάλτσες). Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται για την αύξηση της πυκνότητας μίας σύνθεσης, για την ομογενοποίηση των συστατικών, για τη παρασκευή gel αλλά και για την αύξηση της ενυδατικής "δύναμης" των καλλυντικών προϊόντων.

Το Xanthan Gum χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό 0,5-2,0% στα καλλυντικά. Είναι ιδανικό ως φυσικό συστατικό σε lotions, κρέμες ενυδάτωσης, shower gels και σαμπουάν.

Το Xanthan Gum που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και φυσικό (προέρχεται από την επεξεργασία των σακχάρων του καλαμποκιού).

  Δείτε επίσης

BTMS 100gr
€ 7,90
Θαλάσσιο Κολλαγόνο Βιολογικό
€ 9,90
Cyclomethicone
€ 4,90
GF Guard COS συντηρητικό
€ 3,90
Guar Gum 100gr
€ 5,90
  Επιστροφή στην κορυφή