Matrixyl Morphomics (Λιποπεπτίδιo)10ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9119
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
INCI Name: Water (and) Pentylene Glycol (and) Caprylyl Glycol (and) N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 Acetate
Το Matrixyl Morphomics είναι ένα νέο, δραστικό συστατικό, παρασκευασμένο με βάση την τεχνολογία πεπτιδίων (λιποπεπτίδια) της οικογένειας των matrikines, τα οποία αντιπροσωπεύουν μια σημαντική ανακάλυψη στα πεπτίδια για καλλυντικές εφαρμογές, καθώς αποτελούν έναν καινοτόμο τρόπο δράσης για την καταπολέμηση των ρυτίδων, ιδιαίτερα των κάθετων γραμμών που μπορούν να δώσουν στο πρόσωπο μια θλιμμένη και κουρασμένη έκφραση.
Το ενεργό αυτό συστατικό επηρεάζει την κυτταρική και δερματική μορφολογία επαναπροσδιορίζοντας και επανεκκινώντας τις δερματικές συνδέσεις μεταξύ του πυρήνα των ινοβλαστών και της εξωκυτταρικής μήτρας ECM, ενώ παράλληλα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου για την ανοικοδόμηση ενός λειτουργικού δερματικού δικτύου. Μετά από 6 μόλις εβδομάδες θεραπείας με το Matrixyl Morphomics, οι γραμμές συνοφρύωσης /μεσοφρύου, οι γραμμές μαριονέτας (οι γραμμές στη γωνία του στόματος), οι γραμμές γέλιου, οι κάθετες γραμμές στο άνω χείλος, οι γραμμές στη ρινοπαρειακή αύλακα (η ρυτίδα που ξεκινάει από τη βάση της μύτης μέχρι το έξω μέρος του στόματος), αλλά και γραμμές στο πόδι της χήνας, είναι ορατά μειωμένες και το πρόσωπο παίρνει μια πιο δροσερή και νεανική έκφραση.
Έχει διακριθεί με το βραβείο in-cosmetics 25 years of Innovation Award το 2015.

Κατάλληλο για εφαρμογές αντιγήρανσης σε όλο το πρόσωπο, στην περιοχή γύρω από τα μάτια, και τον λαιμό σε κρέμες, ορούς, τζελ για τις ηλικίες 50+ κλπ.

Το Matrixyl Morphomics είναι υδατοδιαλυτό. Ως εκ τούτου, μπορεί να προστεθεί στο προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου στο τέλος της παραγωγικής διαδικασίας.
Συνιστάται σε ποσοστό χρήσης 1-2%.

Τρόπος Φύλαξης: Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον. Μετά το άνοιγμά του να διατηρείται στους 15 - 25°C.

Δείτε επίσης

Θαλάσσια Ελαστίνη 50ml
€ 6,90
Olive Squalane 30ml
€ 7,90
Guar Gum 100gr
€ 5,90
Καυστική Σόδα 1kg
€ 4,50
Επιστροφή στην κορυφή