Kigelia Extract (Κιγκέλια εκχύλισμα) 10ml Nature & Body

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9113
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση Netherlands
INCI: Aqua, Butylene Glycol, Kigelia Africana Fruit Extract

Το Kigelia Extract, φυσικό εκχύλισμα από τον καρπό του δέντρου Kigelia Africana ή Sausage Tree, εγγενούς φυτού της υποσαχάριας Αφρικής, είναι ένα από τα νέα, αλλά εξαιρετικά καινοτόμα δραστικά συστατικά στον χώρο της κοσμητολογίας.

Αν και ο καρπός δεν καταναλώνονταν ποτέ ευρέως, το εκχύλισμα από τα φρούτα, το φλοιό και τα φύλλα, χρησιμοποιούνταν επί μακρόν από τους ντόπιους πληθυσμούς σε πλείστες ιατρικές εφαρμογές, για την επιτάχυνση της επούλωσης των πληγών, καθώς και για τη θεραπεία παθήσεων, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, η δακτυλίτιδα και οι μυκητιασικές λοιμώξεις.

Πληθώρα ανέκδοτων μαρτυριών για την ευρεία χρήση του έδωσαν το έναυσμα για την πραγματοποίηση μια σειράς μελετών προκειμένου να τεκμηριωθεί και με επιστημονικά στοιχεία η ευεργετική του δράση. Μια ανασκόπηση του 2012 η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα του Αμερικανικού Βοτανικού Συμβουλίου κατέδειξε ότι το εκχύλισμα Kigelia περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις αντιφλεγμονωδών και αντιβακτηριακών παραγόντων.

Είναι πλούσιο σε βενοτονικά φλαβονοειδή και φυτο-ορμόνες, συστατικά που με την αγγειοπροστατευτική και φλεβοτονωτική τους δράση, καταπολεμούν τη γήρανση βοηθούν στη σύσφιξη, αλλά και στην πρόληψη της χαλάρωσης του δέρματος και σε σαπωνίνες και φυτοστερόλες, οι οποίες διεγείρουν τη δραστηριότητα των δερματικών ινοβλαστών και αυξάνουν το επίπεδο του κολλαγόνου, του νερού και του υαλουρονικού οξέως στο δέρμα.

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και μελετηθεί για την καλλυντική περιποίηση και φροντίδα της περιοχής του μπούστου, καθώς τονώνει συσφίγγει και ανασηκώνει το στήθος, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.
Με τη συχνή χρήση θα αποκτήσετε και πάλι ένα νεανικό, ελκυστικό ντεκολτέ

Βρίσκει εφαρμογή σε αντιγηραντικούς ορούς, κρέμες τζέλ για την περιοχή του μπούστου.

Υδατοδιαλυτό.
Χρήση: 1 – 3%

Δείτε επίσης

Κετυλική Αλκοόλη 100gr
€ 3,00
Polyquaternium 7 Μαλακτικό 10ml
€ 1,90
Οξέα Φρούτων Advanced 50ml
€ 9,90
Θαλάσσια Ελαστίνη 50ml
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή